Miért engem válassz?

Összefoglaltam röviden, mi az, amiben rendelkezésedre tudok állni, ha engem választasz. Nyilván a sor nem teljes, de szerettem volna összegezni a legfontosabb tudnivalókat.

  • Mert biztos lehetsz benne, hogy a hozzád illő, legmegfelelőbb formát, módszert, és pigmentet, színt fogom alkalmazni. Időt nem sajnálva tervezem meg neked a legoptimálisabb sminktetoválást és a te beleegyezéseddel fogom csak elkezdeni a munkát.
  • A mai igényeknek, és előírásoknak megfelelő legutolsó gyártási technológiával előállított bőrbarát pigmenteket használok, ami garantáltan a bőrben marad, hosszantartó a színhatása, nem vörösödik, vas-oxid- és nikkelmentes az összetétele.
  • A legújabb sminktetoválási technikákat alkalmazom mind a szemöldök-, szem- és ajaktetoválás területén, évente több alkalommal veszek részt képzésén, figyelemmel kísérem a legújabb sminktetováló trendeket. Az általam használt professzionális sminktetováló géppel művészi sminktetoválás készíthető, extra finom tűmozgású és lényegesen kíméletes a bőrhöz. A bőr gyorsabban gyógyul, az eredmény határozottan szebb!
  • A tetoválás közben folyamatosan használok érzéstelenítőt, nem hagyom, hogy fájdalmas legyen a beavatkozás. Már az időpont egyeztetésekor rákérdezek az esetleges érzékenységedre, így teljesen felkészülve várlak a sminktetoválásra.
  • Nagy hangsúlyt fektetek a szalon tisztaságára és a higiéniára is, az eszközök fertőtlenítésére, csakis egyszer használatos tűmodulokkal dolgozok. Figyelek arra, hogy kipihenten, megszépülve és elégedetten hagyd el az exkluzív szalonomat. A sminktetoválás ideje alatt kényelmes kezelőágy, kellemes halk zene segíti pihenésedet.
  • Fontos számomra, hogy felkészülten érkezhess az időpontodra, ezért minden lényegi dologról jó előre megfelelő tájékoztatást adok e-mailben.

A legújabb sminktetoválásaimról készített fényképeket a facebook és az instagram oldalaimon tudod követni, ahol a frissen készült sminktetoválások mellett a már gyógyult munkáimat is megmutatom.

Sminktetoválással kapcsolatos kérdéseiddel keress bátran, vedd fel velem a kapcsolatot!

Szeretettel várlak!

További bejegyzések:

Sminktetoválás nyáron

A nyár közeledtével joggal felvetődhet benned, hogy a nyári hónapokban lehet-e sminktetoválást készíttetni? Igen, nyáron is lehet tetováltani, csak néhány

ELOLVASOM »

Imádom a hivatásom!

Elárulom hogy miért! Kamaszkoromban, mint sok más lány, én is elkezdtem érdeklődni a szépségápolás, és a sminkelés iránt. Töretlen érdeklődésem

ELOLVASOM »

A sminktetoválás ajándéknak is kitűnő!

Ajándékutalvánnyal bármely alkalomra örömet szerzel szerettednek. A kiválasztott szolgáltatás névre szólóan vásárolható teljes értékében, vagy választott összegben.

Az ajándékutalvány átvehető személyesen a szalonban, vagy az ár utalása után e-mailben küldöm a sorszámozott utalványt. Részletekért keress elérhetőségeimen.