Ajaktetoválást szeretnél, de nem tudod, hogy milyen színt válassz?

Gyakran hallom vendégeimtől, hogy mivel az ajaktetoválás éveken át tart, ezért nehezen döntenek arról, hogy melyik színt válasszák, milyen szín áll nekik jól.

Valóban fontos döntés a tetováló festék színének kiválasztása az ajaktetoválás során, hiszen nap mint nap viselni fogjuk. Azt tudni kell, hogy az ajkak ápolása továbbra is elengedhetetlen, mert a kellően hidratált ajkakon mutat igazán az ajaktetoválás. Ez helyén is van, és egy hidratáló ajakápolóval kellemes fényt adva a tetovált ajaknak, tökéletesen kiemeli az ajak szépségét, a nőiesség egyik legfőbb kincsét.

A leggyakrabban használt kedvenc rúzs színéhez is választható a pigment színe, ezért érdemes magaddal hozni a tetoválás napján. Természetesen segítek a szín meghatározásában, és kiválasztjuk az egyéniségedhez legjobban illő árnyalatot. Figyelembe veszem a bőröd, a hajad színét, és az ajkad adottságát is, attól függően, hogy teltebb vagy vékonyabb a volumene.

A fiatalabb korosztálynak a lágyabb színeket, áttetszőbb technikát javaslom, mert tapasztalatom szerint még az évek alatt változik az ízlésviláguk, ezért sem javaslom a tartós smink, azaz a sminktetoválás elkészítésénél az aktuális divatot követni. A divat folyton változik, a sminktetoválás pedig nem egyszerűen letörölhető.

Az érettebb hölgyek esetén már a rúzs hatás, és a  merészebb színek is szóba jöhetnek, ami frissíti a megjelenést, fiatalabb külsőt eredményez, és boldogan néznek így a tükörbe. Van olyan hölgy, aki nem örülne ennek?

A színek mellett a tetoválás elkészítéséhez a megfelelő technika megválasztása is lényeges, mert nem minden esetben optimális az áttetsző aquarell hatás, és van amikor a rúzshatás választása túl erőteljes lenne az egyéniséghez, egyedi adottságokhoz. De ezt is megbeszéljük még a tervezés idején.

Az elmúlt sok-sok évben rengeteg sminket készítettem el, rengeteg tapasztalatot szereztem az ajakszínek kiválasztásában és a pontos előrajzolásban, így biztosíthatlak afelől, hogy az ajaktetoválás elkezdése előtt a végső, várható formát fogod jóváhagyni.

Az ajaktetoválás menetéről is részletesen tájékoztatlak, és jó előre kapsz információt arról is, hogy miként készülj fel az ajaktetoválásod napjára. A gyógyulás idején szükséges teendőkre is felkészítelek, hogy a közös együttműködéssel a végső eredménnyel biztosan elégedett legyél.

A legerősebb engedélyezett érzéstelenítő krémek, gélek alkalmazásával tetoválás közben is arra törekszem, hogy a kellemetlen érzést minimálisra csökkentsem, és te is azon vendégeim közé tartozhass, akik pihenve, relaxálva szépülnek a kezeim alatt.

Remélem, hogy írásommal sikerült az esetleges félelmeidet eloszlatni az ajaktetoválással kapcsolatban. Amennyiben még további kérdésed van, keress bátran elérhetőségeimen, hogy választ adhassak.

Kriszti

További bejegyzések:

Sminktetoválás nyáron

A nyár közeledtével joggal felvetődhet benned, hogy a nyári hónapokban lehet-e sminktetoválást készíttetni? Igen, nyáron is lehet tetováltani, csak néhány

ELOLVASOM »

Imádom a hivatásom!

Elárulom hogy miért! Kamaszkoromban, mint sok más lány, én is elkezdtem érdeklődni a szépségápolás, és a sminkelés iránt. Töretlen érdeklődésem

ELOLVASOM »

A sminktetoválás ajándéknak is kitűnő!

Ajándékutalvánnyal bármely alkalomra örömet szerzel szerettednek. A kiválasztott szolgáltatás névre szólóan vásárolható teljes értékében, vagy választott összegben.

Az ajándékutalvány átvehető személyesen a szalonban, vagy az ár utalása után e-mailben küldöm a sorszámozott utalványt. Részletekért keress elérhetőségeimen.