Időpontfoglalási szabályzat

Időpontfoglalással kapcsolatban, az alábbi tudnivalókat mindenképpen érdemes figyelembe venni.

Sminktetoválásra időpont előjegyzésére telefonon, és online időpontfoglaló rendszeren keresztül, vagy a honlapon található űrlap kitöltésével van lehetőség. Az időpont foglalása után 48órán belül tetoválandó területenként 15.000.-Ft időpontfoglaló díj fizetése szükséges. Az összeg a tetováláskor az árba beszámításra kerül! (elektronikus számla ellenében utalással vagy személyesen fizetendő)

Amennyiben a vendég a lefoglalt időpontban nem jelenik meg, nem történt időben lemondás, vagy időpont módosítás, abban az esetben a foglaló összege elveszik.

Az időpont díjmentes módosítása, lemondása a foglalt időpont előtt legkésőbb 48 órán belül lehetséges. Lemondás esetén az időpontfoglalói díj visszajár, amennyiben az időpont előtt minimum 48 órával történik. Időpont módosításra 1x van lehetőség, az új időpont a halasztásra került időponttól számított 6 héten belül érvényes. Újabb módosítás esetén a foglalói díj elveszik (kivéve egészségügyi igazolással).

Korrekciós időpont 24 órán belüli lemondása esetén, vagy a leegyeztetett időponton való nem megjelenés esetén a korrekció csak 20.000.-/30.000.-(ajak)Ft megfizetésével vehető igénybe!

Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásainak megfelelően csak magánszemélyeket van lehetőségem kiszolgálni. Adószámmal ellátott nyugtát nem áll módomban kiállítani. 

A vendég és Wächter Krisztina sminktetováló között a jogviszony a kezelési időpont lefoglalására vonatkozó időpontfoglalói díj fizetéssel, valamint a kezelés napján aláírt kezelési beleegyező nyilatkozat aláírásával jön létre. A foglaló fizetését a vendég köteles a megadott határidőig megfizetni, a határidőig való nem teljesítés esetén Wächter Krisztina sminktetováló az időpont törlésére jogosult. 

Abban az esetben, ha Wächter Krisztina sminktetováló, előre nem látható ok miatt akadályoztatva van feladatai elvégzésében, továbbá egyéb elháríthatatlan, és váratlan okból kifolyólag vendégeit az előzetesen lefoglalt időponton fogadni nem tudja, úgy minden esetben értesítést küld az érintett vendégnek/vendégeknek. Az értesítés módja e-mailen vagy telefonon keresztül történik, és új időpontot egyeztet.

A foglaló megfizetésével a vendég kifejezi, hogy a jelen tájékoztatást teljes mértékben megértette, az abban foglaltakat tudomásul veszi és magára nézve kötelezőnek ismeri el, továbbá Wächter Krisztina sminktetováló felé e tájékoztatásnak megfelelően kártérítési igénnyel nem él.

Mint már sokan tudjátok, hogy a sok-sok éves kozmetikusi szakmai multam kapcsán mára a sminktetoválások készítése teszi ki mindennapjaimat. Hogy hűséges és elégedett vendégeimnek az arcápolásban továbbra is legyen megoldás, érdeklődve kerestem azt a lelkes, és szakmailag elhivatott kozmetikus kolléganőt, akinek a kezei között igazán pihentető és feltöltő a kozmetikai kezelés. Szalók Adriennt megismerve jó szívvel ajánlom Kőszegen a Thalion Face Therapy szalonját. Keressétek bátran!

A sminktetoválás ajándéknak is kitűnő!