Szemöldöktetoválás

Ha meguntad, az állandó rajzolgatást

ha sohasem sikerül egyformára a két oldal

Ha karakteresebb szemöldököt szeretnél

Ha szemöldököd ritka, hiányos, esetleg egy baleset nyomát őrzi

Az arcot ápolttá, fiatalossá teszi

Ez az a területe a sminktetoválásnak, mely hatalmasat változott az elmúlt években. A szemöldök a legnépszerűbb szolgáltatás a nők körében. A helyesen megválasztott formájú szemöldök tetoválásával meghatározóvá válik az arc karaktere. Ezért is fektetek nagy hangsúlyt az előrajzolásra.

A vendég egyéni adottságait, igényeit figyelembe véve többféle technika közül választhat:

Mire számíthatsz?

Pontos tervezés, és előrajzolás

NAGY SZÍNVÁLASZTÉK

Precíz kivitelezés

Satírozott szemöldöktetoválás soft powder

Satírozás újragondolva! Ami nem karakteres, hanem teljesen természetes hatású, mintha csak enyhén porral lenne a szemöldök behintve. Egész napra tartós sminkkel kiemeli az arc szépségét. A soft powder a legkedveltebb tetoválási technika. Lehet egy színnel elkészíteni vagy akár több színt összedolgozni. Lényege, hogy a szemöldök első része világosabb, ezáltal nem kelt szigorú hatást, finom színátmenettel készül az ombre. Tökéletes megoldás lehet, ha valakinek már van egy régebbi tetoválása, és annak színét szeretné felfrissíteni, esetleg a formáján javítani, változtatni. 

Kinek ajánlom? Mindenkinek! Igény szerint van lehetőség a pigmentek rétegzésével intenzívebb, látványosabb kivitelezésre avagy a lágyan, finoman sminkelt hatás elérésére. Van aki azt szeretné, hogy az elkészült sminktetoválással olyan hatást érjek el, mintha sminkceruzával vagy szemöldök porral lenne a szemöldöke kiemelve. Ezzel a technikával ez is megoldható.   

Géppel készített szálazási technika

Szintén a hiper realisztikus hatás érhető el, ahol a természetes szőrszálakkal megegyező irányba alakítjuk ki az új szálakat, ami által dúsabb hatást érhetünk el. 

Bármilyen szemöldökhöz ideális megoldás. Akár több színnel is elkészíthető, amellyel 3D hatást érhető el.

Létezik nagyon természetes, de karakteresebb változata is. Tökéletesen élethű változata teljesen kopasz felülete is elkészíthető.

Hibrid technika

A soft powder-t kombinálom a szálazási technikával a még realisztikusabb hatás elérése érdekében. A kombinált szemöldöktetoválásnál a szálas és a satírozott kivitelezést ötvözöm. Így a légies kezdést egy tömörebb hatás követi, amivel a hangsúlyt a külső részre helyezem. Ennél a szisztémánál nem kell döntened, mindkét lehetőséget választhatod egyszerre.

A végső cél mindenképp az esztétikus, karakteredhez illő sminktetoválás. Ahogy a divat változik, úgy a sminktetoválásban is mindig új irányzatok jelennek meg. Ezeket az újdonságokat újabb és újabb továbbképzéseken sajátítom el. Mivel az évek során az arcunk is változik, nemcsak a trend, ezért alkalomadtán frissíteni kell a sminktetoválást. Készítéskor azt is figyelembe kell venni, hogy milyen intenzitású legyen a készített szemöldök, ami a majdani időközönkénti megújítását nagyban befolyásolja. 

Árlista

A mindenkori hatályos árlista megtekintéséhez klikkelj ide!

A sminktetoválás ajándéknak is kitűnő!

Ajándékutalvánnyal bármely alkalomra örömet szerzel szerettednek. A kiválasztott szolgáltatás névre szólóan vásárolható teljes értékében, vagy választott összegben.

Az ajándékutalvány átvehető személyesen a szalonban, vagy az ár utalása után e-mailben küldöm a sorszámozott utalványt. Részletekért keress elérhetőségeimen.