Szemhéjtetoválás

Mindenkinek jól áll és nem kenődik el

Kíváló lehetőség a szem szépségének hangsúlyozására

Az eddig reggeli sminkelésre szánt idő felszabadul

Hangsúlyozza a szemszínt

szemhéjtetoválást egyénre szabottan készítem, a vékony szempillatőben húzott vonaltól egészen a vastag vonalvezetésig, figyelembe véve a vendég igényeit.

A legtermészetesebb kontúr fajta az úgynevezett szempillasűrítés, ami nem kifejezetten kontúr vonalat jelent, hanem közvetlenül a szempillaszálak közé kerül be. Szinte észrevétlen, csupán a szemhéj vonalát követi. Azoknak ajánlom, akik nem sminkelik magukat és nem is szeretnének sminkelt hatást elérni. 

Az egyéb szemhéjkontúrokat is természetesen szempillasűrítéssel kezdem, majd a kontúrvonal vastagságát kívánság szerint tetoválom. Az alsó szemhéjon ritkán ajánlom a tetoválást, mert általában zártabbá teszi a szemet vagy csak egy nagyon vékony rövid vonalat a szempillák tövében, jelzésképpen.

A legújabb szemhéjtetováló újdonságok, a színes és füstös szemhéjsatírok (butterfly). A kényelem és a szépség iránti vágy hívta őket életre. Ezek a több színt alkalmazó technikák mindenki esetében személyre szabottak és igény szerint kialakíthatóak, élénkíthetőek, tompíthatóak.

Régi szemkontúrok átalakíthatóak az új trendnek megfelelő színes satír-technikával.

Milyen stílusokkal találkozhatsz?

Szempillatő tetoválás enyhe satírozással

szempillatő tetoválás szemhéjárnyalással

SZEMPILLATŐ TETOVÁLÁS

Tudj meg többet a szemhéjtetoválásról!

Mi történik a sminktetoválás során a szalonban?

Tájékoztatlak minden fontos tudnivalóról a sminktetoválással kapcsolatosan. A bőr fertőtlenítése után érzéstelenítem a tetoválandó területet. Hatóidő (10-15perc) letelte után megtervezem a szemedhez legjobban illő formát és a szemszínedhez illő színhatást. Együtt eldöntjük, hogy az alsó szemkontúr meghúzása előnyös-e a te esetedben, ha igen, akkor meddig érdemes meghúzni. Miután elfogadtad a tervet, elkészítem a szemhéjtetoválásodat és a folyamat közben körültekintően többször használom az érzéstelenítőt, így biztosítalak arról, hogy minimális kellemetlenség érjen. A munka végeztével leápolom a kezelt területet és megbeszéljük a a korrekció időpontját, legkorábban 5. hétre, de 3 hónapon belül.

Mennyire fájdalmas a beavatkozás?

Minden embernek egyéni a fájdalomküszöbe, és a fájdalomtól való félelem az érzéstelenítők hatékonyságát tapasztalva elmúlik. A tetoválás folyamata közben lidocain tartalmú érzéstelenítéssel teszem elviselhetővé a pigment bevitelt. Apró szurkáló és rezgő érzést érezhetsz. A gép hangja teljesen halk és a pihentető zene hallgatása közben kényelmes pihenő pozícióban zavartalanul ellazulhatsz. Szemed a kezelés ideje alatt csukva van, és stabilan, biztos kézzel feszítem a bőrt, így biztonságot garantálok.

Feldagad-e a szem a tetoválás után?

Igen, de ez egyéni érzékenység is lehet, mert van akinek kicsit és van akinek jobban. Aznap és még másnap is duzzadtabb lehet a szemhéj a megszokottnál, mintha sokat sírtál volna. Jégzselével (száraz hideg) lehet enyhíteni, de vizezni nem szabad, mert felázik a bőr és kioldódik a pigment, nem marad a bőrben.

Mit kell tenned, ha kontaktlencsét használsz?

A szemhéjtetoválás időpontjára már szemüvegben érkezz és a bavatkozás után egészen a bőr gyógyulásig (kb. 6 nap) ne használj kontaktlencsét. A lencse behelyezésével és kivételével elkerülhetetlen, hogy ne irritáld a kezelt területet, ezzel esetleges lehetőséget adva a fertőzéseknek.

Sminkelheted-e a szemedet a szemhéjtetoválás után?

Közvetlenül a szemhéjtetoválás után semmikép nem ajánlatos a szem sminkelése, egészen a gyógyulásig, amíg a varr magától le nem potyog. A szempillaspirál használatát is mellőzd, mert a smink eltávolításával elkerülhetetlen, hogy a pillatőt ne érintsd.

Hogyan készülj fel a szemhéjtetoválásra?

Figyelj arra, hogy kipihenten érkezz, ne egy fárasztó nap után vagy buliból gyere. Az időpontod előtt 24 órával már ne fogyassz alkoholt, energiaitalt, mert a bőrben lévő erek kitágulnak és nehezítik a pigmentbevitelt, a kezelési folyamatot. Egyél előtte, hogy közben ne legyél éhes, igyál megfelelő mennyiségű folyadékot.

Ha műszempillát viselsz, azt midenképpen távolíttasd el minimum 3 nappal a szemhéjtetoválás előtt, hogy az esetleges sérülést a bőr kiheverje.

A szem tetoválását megelőző 1 héten belül nem lehet tartós szempillafestés és a beavatkozás után sem minimum 3 hétig.

Ne feledd! A tetoválást követően 2 hétig nem napozhatsz, szoláriumozhatsz, szaunázhatsz és az uszoda használatát is mellőzd a gyógyulási időben. Kapargatni, dörzsölni a varrt nem szabad, az esetleges viszketés a gyógyulást jelenti, meg kell várni, amíg magától leesik.

A sminktetoválás ajándéknak is kitűnő!

Ajándékutalvánnyal bármely alkalomra örömet szerzel szerettednek. A kiválasztott szolgáltatás névre szólóan vásárolható teljes értékében, vagy választott összegben.

Az ajándékutalvány átvehető személyesen a szalonban, vagy az ár utalása után e-mailben küldöm a sorszámozott utalványt. Részletekért keress elérhetőségeimen.