Sminktetoválás

A sminktetoválás megkönnyíti a nők életét. A kozmetikai tetoválást viselőknek ébredéskor is hibátlan a napi sminkjük és nem kell azon sem aggódniuk, hogy napközben elkenődhet. Természetes magabiztosságot nyújt számukra, és rengeteg időt nyernek vele a reggeli készülődések alkalmával. Sportolás közben, vagy wellnessben is megnyerő a külsejük és begyűjtehetik a férfiak elismerő pillantásait.

Az esztétikus sminktetoválás a gyógyulási folyamat lezárulásával a férjek dícséretét is kiérdemli. A microblading szemöldöktetoválás a beavatkozás után közvetlenül is természetesnek hat. Anti-aging hatású sminktetoválásnak fiatalító hatása van, szemöldök forma felemelhető, a szem hangsúlyosabbá, a száj teltebbé, színe üdévé pigmentálható. Napjainkban már teljesen megszokott, hogy kozmetikai tetoválást viselünk. A kozmetikai tetoválás – ahogy én készítem- a természetes szépséget hangsúlyozza. Kifinomult technika, tökéletes vonalakkal, maximális higiéniával.

A mai sminktetoválással gyakorlatilag egy diszkrét nappali smink alapját készítem el, de igény esetén sminkeltebb hatás is elérhető. A sminktetoválás a nők mindennapjait könnyíti meg, hiszen a reggeli készülődéskor időt nyernek, nem kell a sminkeléssel bíbelődni és a nap 24 órájában szebbek és magabiztosabbak lesznek. Az anti-aging kozmetika szakértőjeként célom az üdébb, fiatalabb arc megalkotása.

tartós sminktetoválás feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése. Sminktetováláskor korrigálom az apró szépséghibákat: ritka, hiányos, rövid szemöldök, kicsi, közelülő szem, az elhalványodott száj színét hangsúlyosabbá teszem. Természetesen akkor is jól alkalmazható, ha nem szépséghibát javítok, hanem az amúgy tökéletes vonalakat hangsúlyozom.

Vendégeimet időpont egyeztetéssel fogadom, így nincs várakozási idő. A kozmetikában halk relaxáló zene szól, hogy az itt eltöltött idő, a vendég számra teljes kikapcsolódás legyen a rohanó világból. 

SZOLGÁLTATÁSAIM

Szemöldök tetoválás

A szemöldök a szemünk koronája, érzelmeink kifejezésének egy rendkívül lényeges eszköze. Ezért is nagyon fontos, hogy az arcunkhoz, a személyiségünkhöz illő színe és formája legyen.

Szemhéj tetoválás

Minden nőnek jól áll, ha a szemét hangsúlyozza. Szemhéj tetoválással megszabadulhatsz a reggeli, remegő kezű tusvonal húzástól és az elkenődő szemceruzáktól is.Tekinted pedig a nap minden szakában igéző lesz.

Ajak tetoválás

A női arc hihetetlenül élénkké és ragyogóvá válik, ha feldobunk egy kis rúzst. Egészen addig, míg nem hagyjuk egy pohár szélén, vagy a szalvétán. Szájtetoválással fenntarthatod a finoman sminkelt hatást!

Tetoválás eltávolítás

Meguntad vagy megbántad a tetoválásodat? Nem tetszik a formája és újat, esztétikusat szeretnél? Ma már van megoldás arra, hogy a nem kívánt tetoválásokat, pigmenteket a bőrből hegmentesen tüntessük el.

FOGLALJ IDŐPONTOT!

Amennyiben időpontot szeretnél foglalni, klikkelj az alábbi gombra!

Sminktetováláson gondolkozol?

Foglalj 2023.11.24-én 2 terület sminktetoválására ugyanazon napra időpontot, és használd ki a 20%-os Black Friday kedvezményt! Érvényesítsd a BLACK2023 kuponkódot

A sminktetoválás ajándéknak is kitűnő!