Sminktetoválás


A sminktetoválás megkönnyíti a nők életét. A kozmetikai tetoválást viselőknek ébredéskor is hibátlan a napi sminkjük és nem kell azon sem aggódniuk, hogy napközben elkenődhet. Természetes magabiztosságot nyújt számukra, és rengeteg időt nyernek vele a reggeli készülődések alkalmával. Sportolás közben, vagy wellnessben is megnyerő a külsejük és begyűjtehetik a férfiak elismerő pillantásait.

Az esztétikus sminktetoválás a gyógyulási folyamat lezárulásával a férjek dícséretét is kiérdemli. A microblading szemöldöktetoválás a beavatkozás után közvetlenül is természetesnek hat.

Anti-aging hatású sminktetoválásnak fiatalító hatása van, szemöldök forma felemelhető, a szem hangsúlyosabbá, a száj teltebbé, színe üdévé pigmentálható.

Tartós smink a természetes szépségért!

Napjainkban már teljesen megszokott, hogy kozmetikai tetoválást viselünk. A kozmetikai tetoválás - ahogy én készítem- a természetes szépséget hangsúlyozza. Kifinomult technika, tökéletes vonalakkal, maximális higiéniával.

A mai sminktetoválással gyakorlatilag egy diszkrét nappali smink alapját készítem el, de igény esetén sminkeltebb hatás is elérhető. A sminktetoválás a nők mindennapjait könnyíti meg, hiszen a reggeli készülődéskor időt nyernek, nem kell a sminkeléssel bíbelődni és a nap 24 órájában szebbek és magabiztosabbak lesznek. Az anti-aging kozmetika szakértőjeként célom az üdébb, fiatalabb arc megalkotása.

A tartós sminktetoválás feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése. Sminktetováláskor korrigálom az apró szépséghibákat: ritka, hiányos, rövid szemöldök, kicsi, közelülő szem, az elhalványodott száj színét hangsúlyosabbá teszem. Természetesen akkor is jól alkalmazható, ha nem szépséghibát javítok, hanem az amúgy tökéletes vonalakat hangsúlyozom.

Vendégeimet időpont egyeztetéssel fogadom, így nincs várakozási idő. A kozmetikában halk relaxáló zene szól, hogy az itt eltöltött idő, a vendég számra teljes kikapcsolódás legyen a rohanó világból. 

 Érdeklődj itt a szabad időpontokról!Kapcsolat:

Bejelentkezés: +36209658732

Email: info@wachterkriszti.hu

Cím: 9730 Kőszeg, Rákóczi F.u.23.

Ajándék ötlet!

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás: előre egyeztetett időpontban