Ajak tetoválás

Garantált anti-aging hatás

szájtetoválást többféleképpen lehet elkészíteni. Lehet szolidan természetes, hangsúlyos és elegáns. Az ajaksatírozás tudja legjobban a női arcot kihangsúlyozni, sugárzóvá, élettel telibbé varázsolni. Javítható vele a száj aszimmetriája, fakósága. A mai trendnek megfelelő a lágyan ívelő, éles kontúr nélküli üde szájszín, ami csak éppen annyira figyelemfelkeltő, mintha finoman természetes hatású sminket viselnénk.   

Bizonyos velünk született adottságok esetében vagy életkori sajátosságok miatt kialakult problémáknál, hasznos lehet egy szépen korrigált, friss, üde színnel készült ajak pigmentálás, melynek hatására az arc fiatal külsőt kap. 

Ha sminkelt hatás a cél, akkor választhatunk teltebb színt, mellyel az ajak formája hangsúlyozva van, színe élénkebb. A környezeted annyit érzékel majd, hogy mindig milyen szép a szád, és a „rúzsod” sohasem kenődik el.

Mire számíthatsz?

Napjaink sminktetováló-trendjei szerint az ajak-tetoválás terén is a vezető stílus a természetes hatás elérése. A hiányzó ajak-kontúr lágyan, finoman jelöli az ajak formáját és az optimálisra korrigált forma satírozása befelé teljesen vagy részben történik. Attól függően, hogy teljes- vagy félsatír készül. Ez minden esetben a precíz tervezés és közös egyeztetés után készül el a leghatékonyabb érzéstelenítők használatával.

Teljes ajakstírozáskor az egész száj területét pigmentálom, ezért bármilyen színnel elkészíthető, amely a vendég egyéniségével harmonizál. Aquarell technikával készült ajaktetoválás végeredménye az egész ajaknak egy lágyan áttetsző egészséges ajakszínt ad.

Plasztikai beavatkozás nélkül is lehet látványos hatást elérni a 3D ajaksatírozással. Ebben az esetben 2-3-4 féle színnel satírozom az egész ajkat úgy, hogy optikailag teltebbnek hasson. Ez a technika leginkább a telt vagy közepesen telt szájakon érhető el.

Természetes hatás

Teljes szájsatír

Rúzsozott hatás

Árlista

A mindenkori hatályos árlista megtekintéséhez klikkelj ide!

Sminktetováláson gondolkozol?

Foglalj 2023.11.24-én 2 terület sminktetoválására ugyanazon napra időpontot, és használd ki a 20%-os Black Friday kedvezményt! Érvényesítsd a BLACK2023 kuponkódot

A sminktetoválás ajándéknak is kitűnő!