Sminktetováló Szalon házirendje

Kedves Vendégek!

A házirend, szalonetikett mindannyiunk érdekében készült, az esetleges félreértések elkerülése érdekében, és hogy a szolgáltatásom elkészítése nyugodt körülmények között, problémamentesen történjen. A házirend betartása minden az üzletben tartózkodó személyre nézve kötelező. Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatásom igénybevételével minden vendég automatikusan elfogadja a házirendet. A házirend el nem olvasása nem mentesít annak betartása alól.

 1. Időpont egyeztetés:

A szolgáltatás igénybevételére időpont egyeztetés szükséges, amire személyesen hétköznap munkanapokon telefonon a +36209658732-es számon 8:00 – 18:00 között van lehetőség, vagy a nap 24 órájában online a foglalási felületemen a honlapon keresztül. https://www.wachterkriszti.hu/

Időpontfoglaláshoz időpontfoglalói díjat kérek, ami a szolgáltatás végösszegébe beszámításra kerül. Személyesen vagy utalással fizethető.

 1. Kérlek, érkezz pontosan!

A szolgáltatás zökkenőmentes elvégzéséhez kérlek érkezz pontosan a megbeszélt időpontban, én is arra az időpontra készítem el a szalont a fogadásodra. Várható késés esetén kérlek haladéktalanul jelezz nekem, hogy számoljak a későbbi kezdéssel. Amennyiben 15 percnél hosszabb késés fordul elő, újabb időpont egyeztetése szükséges. Ebben az esetben az el nem készült szolgáltatás időpontfoglalói díja elveszik, így az új időponthoz ismét időpontfoglalói díjat kérek.

 1. A lefoglalt időpont lemondása, áthelyezése:
 • Amennyiben az időpont lemondása a szolgáltatás előtt minimum 48 órával történik, úgy díjmentesen a vendég kérésére módosítható egy alkalommal vagy törlésre kerül.(kivétel orvosi igazolással)
 • Ha a Vendég kevesebb, mint 48 órával az időpont megkezdése előtt kéri az időpont módosítását, vagy előzetes tájékoztatás nélkül nem jelenik meg a megbeszélt időpontban, úgy rendelkezésreállási díj megfizetése szükséges, mert a kérdéses időpontot a vendég részére fenntartottam, és kis eséllyel tudom más vendégnek rövid időn belül felhasználni. A rendelkezésreállási díj mértéke a lefoglalt szolgáltatás értékének 50%-a. Amennyiben a vendég nem mondta le az időpontot, újabb időpont foglalása csak a készenléti díj megfizetésével és a szolgáltatási díj előrefizetésével lehetséges, ami személyesen vagy utalással rendezhető. A készenléti díj meg nem fizetése esetén a szolgáltatásom nem vehető igénybe.
 • A lefoglalt időpont lemondása, módosítása elérhetőségeimen telefonon, e-mailben, sms-ben vagy az online felületen történhet, amennyiben 48 órán belül történik.

Betegség miatti hirtelen lemondás esetén eltekintek a felártól évi egy alkalommal.

 1. Betegség esetén új időpont kérése szükséges!

A szolgáltatás csak teljesen egészséges vendégek részére vehető igénybe. Felső légúti megbetegedések esetén is kérd új időpontodat. Aktív herpesz, láz esetén az immunrendszer feltöltésre kényszerül, és a szolgáltatást ebben az esetben sem készítem el! Betegség esetén kérlek telefonálj, és igyekszem a lehető legrugalmasabban a várható gyógyulás idejére az új időpontot egyeztetni. Mindenkit kérek, hogy legyünk egymásra tekintettel, betegen én sem tudok vendéget fogadni.

 1. Nyilatkozat:

A szalon szolgáltatásai csakis a szolgáltatásra vonatkozó beleegyező nyilatkozat kitöltésével, aláírásával vehetők igénybe.

 1. Rend és tisztaság:

A szalonomban tartózkodásod idején kérlek, mellőzd a telefonod használatát, állítsd néma üzemmódba, hogy ne zökkentsen ki a munkafolyamatból, és számodra is kellemes, pihentető élmény legyen a szépülésed, a nálam töltött „énidő”.

 A szalon területén minden vendég számára kötelező a rend és a tisztaság betartása, papucs használata kötelező, ami rendelkezésre áll az üzletben. A vendégek részére mosdó használata megengedett.

 1. Kísérő, gyermek a szalonban:

A szalon nincs felkészülve gyermekek fogadására, felügyeletének ellátására a vendég nyugalmának, és a szolgáltatás zavartalan elkészítésének érdekében. Ezt kérlek vedd figyelembe, és a szalonban eltöltött időtartamra gondoskodj gyermeked felügyeletéről a szalonon kívül. Köszönöm megértésedet!

Amennyiben távolról érkezel, és felnőtt kísérőhöz ragaszkodsz, neki a váróban van lehetősége csendben, a munkát nem zavarva várakozni. A kísérőre is vonatkozik az egészsége megfelelő állapota, betegen ne érkezzen. 

 1. Kis kedvencedet kérlek ne hozd magaddal!

Kisállatokat a szalonban nem áll módomban fogadni! Munkám során is nagyon fontos a higiénia, az ÁNTSZ szabályzatai, és egyéb egészségügyi szabályzatok sem engedélyezik.

 1. Dohányzás tilos!

A dohányzás a szalonban, és a szalon környezetében 5 méteres körzetben TILOS!

 1. Ajándékutalvány:

A szalonban a szolgáltatások ajándékutalvány formájában is igénybe vehetők. Az ajándékutalvány szabadon választott értékben névre szólóan vásárolható személyesen vagy online, és utalással vagy bankkártyával is fizethető. Érvényessége a vásárlástól számított egy éven belül. Az utalvány nem visszaváltható, és készpénzre sem váltható.

 1. Fizetés:

Felhívom minden kedves vendég figyelmét, hogy az igénybe vett szolgáltatás azonnal fizetendő, hitelre nincs lehetőség, az árak nem alkuképesek! Az árak bruttó forintban értendők és 0%-os ÁFA-t tartalmaznak alanyi mentesség miatt, csak magánszemélyek kiszolgálására van mód. A szalonban bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Az árváltozás jogát fenntartom. A szalonban használt fizetőeszközök: HUF, EUR

 1. Amennyiben a szalon berendezésében akár szándékosan vagy gondtalanul kár keletkezik, az okozott kárt az okozója vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. A szalon egész területén tilos olyan tevékenység folytatása, ami jogszabályba ütközik, a jóérzést, vagy a közerkölcsöt sérti, vagy alkalmas arra, hogy az emberekben félelmet, megbotránkoztatást keltsen. A vendég köteles tiszteletben tartani a szalonban dolgozó méltóságát, személyiségi jogait.

A vendég a szalon területére csak saját felelősségére hozhatja be vagyon- és értéktárgyait. A szalon területére bevitt tárgyak megőrzéséért, és a tárgyakban keletkező bárminemű kárért felelősséget nem vállalok.

 1. A házirendet a szalon üzemeltetője bármikor egyoldalúan és azonnal módosíthatja.

Tiszteljük és becsüljük meg egymást! Kellemes szépülést és jó feltöltődést kívánok!

Tisztelettel:

Wächter Krisztina, a szalon üzemeltetője

Észrevételeket, javaslatokat az info@wachterkriszti.hu címen várom. 

A sminktetoválás ajándéknak is kitűnő!

Ajándékutalvánnyal bármely alkalomra örömet szerzel szerettednek. A kiválasztott szolgáltatás névre szólóan vásárolható teljes értékében, vagy választott összegben.

Az ajándékutalvány átvehető személyesen a szalonban, vagy az ár utalása után e-mailben küldöm a sorszámozott utalványt. Részletekért keress elérhetőségeimen.