Imádom a hivatásom!

Elárulom hogy miért!

Kamaszkoromban, mint sok más lány, én is elkezdtem érdeklődni a szépségápolás, és a sminkelés iránt. Töretlen érdeklődésem az érettségi után sem múlt el, így egyértelmű volt a pályaválasztásom, hogy a szépségipart választom. Fontos tényező volt már akkor is, hogy mindig szerettem az aprólékos, precíz munkákat, az embereket, és a kommunikációtól sem riadtam meg. Ahogy egyre jobban megismertem a kozmetikus szakma rejtelmeit, annál inkább erősödött bennem a cél, hogy a nőknek, hölgyeknek hiteles tanácsot adjak szépségük megtartásában és nőiességük kihangsúlyozásában. Nagyon jó érzés másokon segíteni és közvetett módon az életüket jobbá, szebbé tenni. 

A bőrápolás mellett a sminkelés is a szívem csücske volt. Ezért még tanuló éveim alatt részt vettem országos sminkversenyeken, hogy betekintést és tapasztalatot szerezzek a professzionális Make-up elkészítésében. Ebben nagy szerepe volt és ezért örök hálával tartozok gyakorlati oktatómnak, Hegedűsné Szabó Gabriellának, akitől az alapokat önzetlenül megkaptam és támogatott minden versenyben való felkészülésemben.

Az évek során szerzett szakismeretek és munkásságaim kapcsán, mind jobb professzionális bőrápoló termékcsaládokat ismertem meg. Legutóbb az Alissa Beauté naturális kozmetikai termékek mellett tettem le a voksomat, mert a minőség fontos. Vendégeim visszajelzései alapján korábban a szalonomban készült kezelések mellett – ajánlásom alapján – a lakossági termékek is óriási szerepet kaptak az otthoni ápolással szépségük megőrzésében, bőrük fiatalon tartásában.

A fiatalság tartós megoldásaként a sminktetoválás alapjait is évekkel ezelőtt sajátítottam el. Elsősorban a hiányzó szemöldökök pótlása volt a fő szempont, de nem tagadom, hogy egyre jobban érdekelt a szem és az ajak területe is. Talán már nektek is feltűnt, hogy a szemöldöktetoválások a leggyakoribbak, azt választják a legtöbben. Valóban így van, mert sajnos a kor előrehaladtával, vagy betegség következményeként, van akinek elkopik, elvékonyodik esetleg ki is hullik a szemöldökszőre. Ezt igyekeztek korábban rajzolgatással pótolni, de nem tűnt minden helyzetben praktikus megoldásnak. Pedig az arc hangulati kifejezésében óriási szerepe van az archoz igazodó, stílusában harmonizáló szemöldöknek.

Szerencsésnek mondhatom magamat, mert néhány évvel ezelőtt csatlakoztam azon kolléganők közé, akiknek szintén fontos az újdonságokban való szakmai fejlődés a sminktetoválás terén. Úgy 8-9 évvel korábban volt egy olyan lényegi változás a sminktetoválásban, ami az egész világon végigtarolt.

A kifinomult megoldások a művészettel ötvözve új stílust teremtettek, ami ráébresztette a nőket arra, hogy nem kell többé a sminktetoválástól tartani. Az esztétikus technikáknak köszönhetően rengeteg előnyét élvezhetik, ha sminktetoválást viselnek. A tartós smink az arcon, felér egy plasztikai beavatkozással, hiszen sokkal fiatalosabb külsőt eredményez.

Azon hölgyek körében, akik igénylik és díjazzák a smink nyújtotta előnyöket, a művészi szintű sminktetoválás magától értetődő választás minden életkorban.

Számos hazai és külföldi oktatók által tartott képzésen vettem részt és figyelem továbbra is az újdonságokat, hogy vendégeimnek a legjobb és legújabb módszereket tudjam alkalmazni. Legyen szó akár szemöldök-, szem- vagy ajaktetoválásról. Minden vendég, minden szépülésre vágyó hölgy, más és más, ezért minden sminktetováló munka számomra egy igazi alkotás. A precíz kivitelezéshez nagyfokú figyelem és türelem, kitartás szükséges. A végeredmény viszont önmagáért beszél, mert a szépség mindenkiben ott van, és én csak azt kihangsúlyozva egy „picit” teszek hozzá! 😉

Legnagyobb öröm számomra, amikor a vendégeim szemében meglátom a csillogást, és az elégedett pillantást a tükörben. Így az alkotás mellett hosszú távon a valódi szépséggel önbizalmat, praktikumot és elégedettséget nyújtok hölgy vendégeimnek.

Te is szeretnéd kényelmessé tenni mindennapjaidat természetes és esztétikus sminktetoválást viselve?

Szeretnéd mindezt egy olyan szalonban igénybe venni, ahol csak Te vagy a figyelem középpontjában? 

Értékeled, hogy kipihenten, nyugodt környezetben feltöltődve élvezheted a szépülésed minden percét?

Hívj bátran időpontért a +36 209658732-es telefonszámon. Várlak szeretettel! Kriszti

További bejegyzések:

Sminktetoválás nyáron

A nyár közeledtével joggal felvetődhet benned, hogy a nyári hónapokban lehet-e sminktetoválást készíttetni? Igen, nyáron is lehet tetováltani, csak néhány

ELOLVASOM »

A sminktetoválás ajándéknak is kitűnő!

Ajándékutalvánnyal bármely alkalomra örömet szerzel szerettednek. A kiválasztott szolgáltatás névre szólóan vásárolható teljes értékében, vagy választott összegben.

Az ajándékutalvány átvehető személyesen a szalonban, vagy az ár utalása után e-mailben küldöm a sorszámozott utalványt. Részletekért keress elérhetőségeimen.