Sminktetoválás nyáron

A nyár közeledtével joggal felvetődhet benned, hogy a nyári hónapokban lehet-e sminktetoválást készíttetni?

Igen, nyáron is lehet tetováltani, csak néhány szabályt be kell tartani!

Fontos, hogy tetoválás után 2 hétig kerülni kell a direkt napozást, és a sminktetoválás előtt 1 hétig sem ajánlott a napozás, szoláriumozás. A megfelelően ápolt bőrbe épül be a legideálisabban a pigment. Napozás által a bőr veszít nedvességtartalmából, elveszti rugalmasságát. Ezért érzékenyebbé, vérzékenyebbé válik a bőr és így a beavatkozást is fájdalmasabban éljük meg az érzéstelenítés ellenére is. Kellő mennyiségű hidratálás pótlásával a bőr ismét ideális állapotába hozható.

Miután elkészíttetted a sminktetoválást, 2 hétig TILOS az érintett bőrterületet feláztatni a fertőzésveszély miatt és a pigmentek egyenletes beépülése érdekében. NEM ajánlott a fürdőzés, szauna, wellnes, napozás, szolárum használata a tetoválástól számított 2-4 hétig.

Gyógyulás után is ajánlatos magas faktorszámú fényvédő krémek használata a tetovált területen, hogy a pigmentek minél tovább a bőrben maradjanak. A 30SPF speciálisan sminktetoválásra készített stiftet nálam is beszerezheted.  Szemedet óvd a naptól UV fényt szűrő napszemüveggel. Nyári szettedet divatos kalappal is elegánsá teheted, így a sminktetoválásaid mellett a bőrödet is biztosan megvéded a nap káros hatásaitól. Ha megfogadod az ápolási tanácsokat, és betartod az utasításokat, akkor biztos, hogy elégedett leszel a végeredménnyel! Boldogan viseled majd a sminktetoválásodat, mert tudod, hogy nem érhet kellemetlenség, nem kenődhet el a sminked a forró napokon és a hűsítő csobbanásnak is ellenáll. Mindig minden körülményben tökéletes leszel! Ha elhatároztad, hogy sminktetoválást készíttetsz, akkor ezen információk tudatában egyeztess időpontot az kiválasztott szakemberrel.

Ne késlekedj, már csak az időpontodat kell lefoglalnod! 🙂

További bejegyzések:

Imádom a hivatásom!

Elárulom hogy miért! Kamaszkoromban, mint sok más lány, én is elkezdtem érdeklődni a szépségápolás, és a sminkelés iránt. Töretlen érdeklődésem

ELOLVASOM »

A sminktetoválás ajándéknak is kitűnő!

Ajándékutalvánnyal bármely alkalomra örömet szerzel szerettednek. A kiválasztott szolgáltatás névre szólóan vásárolható teljes értékében, vagy választott összegben.

Az ajándékutalvány átvehető személyesen a szalonban, vagy az ár utalása után e-mailben küldöm a sorszámozott utalványt. Részletekért keress elérhetőségeimen.