Hogyan készülj fel a sminktetoválásra?

⁉️Mit kell tudni sminktetoválás előtt?

A sminktetoválásra fontos, hogy alaposan felkészüljünk, hiszen azt szeretnénk, hogy a lehető legjobban sikerüljön. Készüljünk fel rá testileg és lelkileg is megfelelően. Van pár dolog, ami tiltólistás, ezeket kerüljük, ha azt szeretnénk, hogy az eredmény tökéletes és tartós legyen!
☝️A tetoválást megelőző 2 hétben olyan fehérítő, hámlasztó kezelésre, mely a tetoválandó területet is érinti, már ne menjél.

☝️A tetoválás előtti napokban (1-3 nap) a tartós szempillafestés sem ajánlott, mert a pillatő között, a bőrt érzékennyé teszi a festés által lezajló kémiai folyamat.

☝️Szemöldöktetoválás előtt a tartós szemöldökfestés az utolsó 14 napban már nem javasolt, hiszen a pigment kiválasztásánál figyelembe veszem a természetes szőrszálak színét, a színharmónia érdekében.

☝️A szemöldök gyantázását szintén nem ajánlom a tetoválás előtt 1-2 nappal már, mert érzékennyé teszi a bőrt.

☝️A szoláriumot és a napozást 1 héttel a beavatkozás előtt már kerülni kell, mert a napozástól ill. a szoláriumozástól kiszáradt és megvastagodott bőr negatív irányban befolyásolja a pigment bevitelét.

☝️Ne gyere éhesen, mert aki éhes, az sokszor türelmetlen is. A tetoválás pedig egy aprólékos eljárás, melyhez kellő nyugalom és türelem szükséges.

☝️Érkezz kipihenten, mert akkor sokkal jobban viseled majd a tetoválást, ami egyébiránt nem fájdalmas, de bizony több órán keresztül készül.

☝️Szánd rá az időt, tedd magad szabaddá! Ne siess másik időpontra közvetlenül a tetoválás után, mert akkor közben is az órádat fogod nézni, és kapkodáshoz vezethet. Pedig mindketten azt szeretnénk, hogy az arcod sugárzó, tökéletes és harmónikus legyen, ahhoz pedig sok türelem és koncentrált figyelem szükséges.


Keress bátran elérhetőségeim bármelyikén, szívesen válaszolok minden sminktetoválással kapcsolatos kérdésre!💖
☎️ +36 209658732🌐 https://www.wachterkriszti.hu/
📩 info@wachterkriszti.hu

További bejegyzések:

Sminktetoválás nyáron

A nyár közeledtével joggal felvetődhet benned, hogy a nyári hónapokban lehet-e sminktetoválást készíttetni? Igen, nyáron is lehet tetováltani, csak néhány

ELOLVASOM »

A sminktetoválás ajándéknak is kitűnő!

Ajándékutalvánnyal bármely alkalomra örömet szerzel szerettednek. A kiválasztott szolgáltatás névre szólóan vásárolható teljes értékében, vagy választott összegben.

Az ajándékutalvány átvehető személyesen a szalonban, vagy az ár utalása után e-mailben küldöm a sorszámozott utalványt. Részletekért keress elérhetőségeimen.