Készülj fel a nyári pihenésre!

Nyáron mindenki igyekszik pihenni, élményeket gyűjteni, feltöltődni a szabadság alatt. Legtöbben a forró napokat vízparton szeretik eltölteni. Akik sminktetoválást viselnek, tudják, hogy a legkiválóbb döntést hozták. Ők azok, akik tapsztalják, hogy fürdőzés közben óhatatlanul is érheti víz az arcukat és sminkjük elkenődése miatt cseppet sem kell aggódniuk! Mert a nők szeretnek tündökölni és szépségüket tartósan kiemelni akár még búvárkodás közben is. 😉 Ne feledkezzünk meg a szépség tartóssága érdekében a fényvédelemről! Lehet elegáns kalap, napszemüveg és az elhagyhatatlan fényvédőkrémek használata!

Legyen gondtalan a nyarlás!

Sminktetoválást szeretnél? Vedd fel velem a kapcsolatot! Szeretettel várom jelentkezésedet! Kriszti

További bejegyzések:

Sminktetoválás nyáron

A nyár közeledtével joggal felvetődhet benned, hogy a nyári hónapokban lehet-e sminktetoválást készíttetni? Igen, nyáron is lehet tetováltani, csak néhány

ELOLVASOM »

Imádom a hivatásom!

Elárulom hogy miért! Kamaszkoromban, mint sok más lány, én is elkezdtem érdeklődni a szépségápolás, és a sminkelés iránt. Töretlen érdeklődésem

ELOLVASOM »

A sminktetoválás ajándéknak is kitűnő!

Ajándékutalvánnyal bármely alkalomra örömet szerzel szerettednek. A kiválasztott szolgáltatás névre szólóan vásárolható teljes értékében, vagy választott összegben.

Az ajándékutalvány átvehető személyesen a szalonban, vagy az ár utalása után e-mailben küldöm a sorszámozott utalványt. Részletekért keress elérhetőségeimen.