Miért engem válassz?

  • Mert biztos lehetsz benne, hogy a hozzád illő, legmegfelelőbb formát, módszert és pigmentet fogom alkalmazni. Időt nem sajnálva tervezem meg neked a legoptimálisabb sminktetoválást és a te beleegyezéseddel fogom csak elkezdeni a munkát.
  • A mai igényeknek megfelelő legutolsó gyártási technológiával előállított bőrbarát pigmenteket használok, ami garantáltan a bőrben marad, hosszan tartó a színhatása, nem vörösödik, vas-oxid mentes az összetétele.
  • A legújabb sminktetoválási technikákat alkalmazom, évente több alkalommal továbbképzéseken veszek részt. Az általam használt Alexandra sminktetováló géppel művészi sminktetoválás készíthető, extra finom tűmozgású és lényegesen kíméletes a bőrhöz. A bőr gyorsabban gyógyul, az eredmény határozottan szebb!
  • A tetoválás alatt folyamatosan használok érzéstelenítőt, nem hagyom, hogy fájdalmas legyen a beavatkozás. Már az időpont egyeztetésekor rákérdezek esetleges érzékenységedre, így teljesen felkészülve várlak a sminktetoválásra.
  • Nagy hangsúlyt fektetek a szalon tisztaságára és a higiéniára is, az eszközök fertőtlenítésére, csakis egyszer használatos tűmodulokkal dolgozok.

Élethű barna tartós szemöldök színek

- bőrbarát pigmentek, tökéletesen megfelelnek a törvényi előírásoknak, anti-allergének és a legutolsó gyártási technológiával készülnek                              - gépi és microblading technikához is kiválóan használhatók, a begyógyult szálacskák extra vékonyak maradnak        - garantáltan a bőrben marad                      - magas pigment tartalomnak és az új gyártási technológiának köszönhetően a színek tartósak                                                - vas-oxid mentesek, ami a kivörösödést okozta, ezért a szemöldökök tovább megőrzik barna színüket

Exclusive sminktetoválógép a precíz kivitelezésért 

- egyedülálló precizítás és kifinomult mozgás jellemzi
- a legújabb sminktetováló trendek elkészítésére alkalmas
- extra finom tűmozgása miatt lényegesen kíméletesebb a bőrhöz
- a sminktetovált terület duzzanata láthatóan kisebb, ezért a tetoválás utáni megjelenés is előnyösebb
- a bőr gyorsabban gyógyul
- karcolás és roncsolásmentes pigmentálást tesz lehetővé
- a pigmentet a legegyenletesebben adagolja, ami fontos a precíz munkában
- sminktetoválások MŰVÉSZI szintje készíthető el vele
- két kezelőfejjel több fajta tűhasználat esetén a technikai kivitelezés gyorsabban elvégezhető

Friss, természetes színű

szájpigmentek

- minden bőrszínhez megtalálható a hozzá illő szín                                                  - választható az élénk, sminkelt hatású színtől a természetes szájszínig                    - alkoholmentes formula, nem szárítja a bőrt 

- meleg, hideg, élénk és természetes színárnyalatok - egymással jól keverhető pigmentformula nagy színválaszték

- tartós színek a magas pigmenttartalom által


Kapcsolat:

Bejelentkezés: +36209658732

Email: info@wachterkriszti.hu

Cím: 9730 Kőszeg, Rákóczi F.u.23.

Ajándék ötlet!