Whitening - Illuminating

Bőrhalványító arckezelés

  • pigmentfoltos, öregedő és akné okozta heges bőrre
  • halványító, bőrmegújító, rejuvenáló és ránctalanító hatású

A Whitening egy olyan speciális termékcsalád, amelynek tagjai gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket a felhalmozódott melaninnal együtt. Halványítják a pigmentfoltokat, és megakadályozzák az újak kialakulását. Elősegítik a bőr megújulását, az aknék okozta hegek eltüntetését és csökkentik a ráncok mélységét. Alkalmas az idősödő, érdes, kombinált, zsíros, aknés, fakó és hámló bőr kezelésére. 

Kinek ajánlom?

Erős bőrmegújító bőrápolás, mely rendkívül gyengéd, mégis hatásos módon hámlasztja a bőrt. Intenzív kúra alkalmazásával láthatóan javít az egyenetlen bőrfelszínen, a pigmentfoltok, az akné hegek és a ráncok állapotán. Alkalmas az idősödő, érdes, kombinált, zsíros, aknés, fakó és hámló bőr kezelésére.  

Whitening Cream és Whitening Serum
Whitening Cream és Whitening Serum

Főbb hatóanyagok: 

Synovea HR: Erős bőrvilágosító hatású, melanin termelést gátló hatóanyag.

Celligent: Egy innovatív bőr öregedését gátló összetevő, mely aktiválja a bőr saját védekező és helyreállító folyamatait.

Alpha Hydroxi Savak (AHA): Hatásosan oldja a bőr felszínén lévő elhalt hámsejtek közti fehérje köteléket, így eltávolítva azokat üdébb és egészségesebb bőrképet eredményez.

Brightenyl: erős antioxidáns hatású (4-szer erősebb, mint a C-vitamin), csökkenti a melanin termelést, védi a sejt DNS-ét az UV sugárzás okozta károsodástól.

Otthoni bőrápolás termékei: 

Whitening Serum - Halványító szérum 30ml

Whitening Cream - Halványító arckrém fényvédelemmel 50ml


További kérdésed van? Lépj velem kapcsolatba!