INSKIN biokémiai 

sminktetoválás-eltávolítás

...a szakszerű javítás, tökéletes eltávolítással kezdődik...

A sminktetoválás napjainkban nagy népszerűségnek örvend az igényes nők körében. Egyre inkább a természetes, elegáns hatás a cél a visszafogott megjelenésben. Ezt a trendet követik a megújult kivitelezési technikák is, amelyekkel diszkréten sminkelt púderes hatás és finom, lágy színátmenetek készíthetők.

Ahhoz, hogy a kívánt természetes hatás elérhető legyen, jó alappal kell kezdeni. A legjobb kiindulás a még "szűz", tetoválás-mentes terület. De tudjuk, hogy ez nem minden esetben lehetséges. Gyakori a régi, vagy már többször pigmentált bőr és sajnos olyan is előfordult, hogy nem a megfelelő színnel készült a sminktetoválás. Ilyenkor van szükség módosításra. Amikor a régi tetoválás elfedése nem megoldható, akkor mindenképpen a sminktetoválás-eltávolítást kell alkalmazni. 

Régi, elrontott sminktetoválás eltüntetése és professzionális újjászületése

Sminktetoválás készítésével maradandó alkotás készül az arcon, ami évekig látható. Ezért is fontos, hogy olyan szakemberre bízd a kozmetikai tetoválásodat, aki precíz, és folyamatosan frissíti szakmai tudását, mindig nyitott az újdonságok iránt.

Sminktetováló pályám során töretlen az igényem az esztétikus kivitelezésre. Célom az arc eredeti szépségének hangsúlyozása, ezzel segítve a nőiesség kiteljesedését úgy, hogy a sminktetoválás viselőjének magabiztosságot adjon.

Tudjuk, a sminktetoválás bár tartós, de nem tart örökké. Az anyagcsere folyamatokkal és a pigmentek felszívódásával a színek megváltoznak, ezért néhány évente frissíteni szükséges, hogy továbbra is esztétikus maradjon.

Kár tagadni, hogy sokszor találkozom olyan esetekkel, amikor egy korábbi tetoválás során nem jól sikerült a szemöldökforma, a szemkontúr, vagy túlrajzolt, nem megfelelő színű, régi stílusú szájkontúrokkal érkeznek hozzám. Előfordul az is, hogy korábban bőrszínnel már megpróbálták ezeknek a hibáknak a kijavítását, lefedését. Ilyen esetekben viszont már túl sok pigment van az adott területen.

Ilyenkor a professzionális sminktetoválás szakszerű eltávolítással kezdődik.

Ahhoz, hogy valóban művészi és minőségi sminktetoválást viselhessen a vendégem, a legújabb technikákat és eszközöket alkalmazom a harmonikus eredmény érdekében.

Ma már nem történhet meg - ami korábban néha-néha előfordult - hogy valakivel közölnöm kelljen, hogy a sminktetováló nem boszorkány, aki bármit el tud tüntetni. DE MÁRA AZZÁ VÁLTAM! :)

A varázslat, azaz az eltüntetés pedig az INSKIN biokémiai termékeivel történik.

Miért gondolom, hogy ez  a legtökéletesebb megoldás?

Mert: 

  • minden bőrtípusra és bármilyen pigmentszínre képes hatni

  • bőr sérülése minimális, nincs hosszú sebgyógyulási idő

  • nem okoz mély sebeket, hegeket - sőt, hegkezelésben is segít

  • alkalmazása közben nem befolyásolja a megszokott életvitelt

  • kímélő kombinált összetételű

  • szövődménymentes eljárás

  • a kezelések száma 1-8 között van, átlagban 4 alkalom

  • fájdalommentes

A 4 hetente ismételhető kezeléssel látványos eredmény érhető el. Ehhez természetesen szükséges a vendég teljes körű együttműködése, az otthoni alkalmazások és tanácsok maximális betartása. A kúra végeztét követően, 6 héttel később már el is készíthető a kívánt új, természetese hatású és a mai trendeknek megfelelő sminktetoválás.

Mit kell betartani a sikeres eredmény érdekében?

A kezelést követően 6 órán át nem érheti a kezelt területet víz, nem szabad lemosni, aznap tilos alkoholt fogyasztani! Szolárium, napozás, szauna alkalmazása 1 hétig nem ajánlott!! Az adott utóápoló használata 1-2 hétig kötelező az eljárás sikeressége érdekében. Naponta 2x illetve, ha véletlenül víz érte, utána is szükséges bekenni.

Ha szeretnéd eltüntetni a régit és készíttetni egy új kozmetikai tetoválást, akkor keress fel elérhetőségeimen!

INSKIN biokémiai kezelés árak:

Szemöldöktetoválás eltávolítása: 15.000.-Ft/alkalom

Ajaktetoválás eltávolítása: 22.000.-Ft-tól/alkalom

Részleges eltávolítás: 10.000.-Ft/alkalom