Sminktanácsadás

A smink nem maszk, és nem is csak divat... 


A sminkelés művészet, amely feltérképezi egy arc előnyös vonásait, és kiemeli annak egyediségét, függetlenül attól, hogy a divat épp a durcás szájat, a macskaszemet, esetleg a műszempillát részesíti előnyben. 

A divatirányzatok ugyan mindig befolyásolják az embert, de nem meghatározók, ha csupán arról van szó, hogy az ember jól nézzen ki, ápoltnak hasson, és magabiztosságot sugározzon.

Kozmetikusként mindig feladatomnak tartottam, hogy vendégeimnek tanácsot tudjak adni a hozzájuk illő smink otthoni elkészítéséhez és a legmegfelelőbb termékeket ajánlhassam nekik. Már tanuló koromban is részt vettem országos sminkversenyeken. Jó érzés volt összemérni tudásomat a kollégákkal. Nagyon szép eredményeket értem el, de tudtam, hogy nekem nem a versenyzés az igazi világom. Több professzionális sminkterméket és sminkelési technikát ismerhettem meg a versenyekre való felkészülés kapcsán. Olyan terméket kerestem, amellyel a mindennapokban is maximálisan elégedettek az azt használók, innovatív és gazdag színpalettával rendelkezik.

Mert igenis fontos a minőség!


Így esett a választásom a Karaja Make Up termékeire. A Karaja Make Up tökéletes megjelenést biztosít, ellenáll a párának, hő és vízálló, hosszan tartó hatása 13 órán át élvezhető. A termékek kiválóan alkalmasak természetes, nappali, alkalmi, esküvői sminkekhez, valamint fotózáshoz. A kínálat az adott évszak sminktrendjének megfelelően félévente új szín és termékválasztékkal bővül. 


Kapcsolat:


Bejelentkezés: +36209658732

Email: info@wachterkriszti.hu

Cím: 9730 Kőszeg, Rákóczi F.u.23.

Ajándék ötlet!

Adatkezelési tájékoztató

Nyitvatartás: előre egyeztetett időpontban