SMINK

A sminkelés művészet, amely feltérképezi egy arc előnyös vonásait, és kiemeli annak egyediségét, függetlenül attól, hogy a divat épp a durcás szájat, a macskaszemet, esetleg a műszempillát részesíti előnyben. A divatirányzatok ugyan mindig befolyásolják az embert, de nem meghatározók, ha csupán arról van szó, hogy az ember jól nézzen ki, ápoltnak hasson, és magabiztosságot sugározzon. 

Tanulóként több országos sminkversenyen indultam, hogy a divat- és a különböző stílusirányzatokat közelebbről megismerjem és minél több tapasztalatot szerezzek. Szépítek menyasszonyokat, diákokat tablókép fotózáshoz, hölgyeket bálra, alkalmakra, portfólióhoz és adok tanácsokat otthon elkészíthető sminkhez is.Szakmai tanulmányaim  • 1999. Cinecitta Di Ungheria középfokú sminktanfolyam
  • 2014. Karaja Make Up sminktanácsadói képzés
  • 2015. Látogatás és képzés a Karaja központban - Bergamo (IT)

KARAJA MAKE UP - Bergamo

2015. júniusában lehetőségem volt a magyar delegációval az olaszországi Bergamo tartományban és ott Mozzo városában található Karaja központban egy fantasztikusan jól megszervezett - tapasztalatokkal, élményekkel teli - továbbképzésen és cég látogatáson részt vennem. Megismertük a cég történetét, láthattuk a legelső Karaja termékeket, amivel a márka berobbant a piacra. A Karaja Make Up vállalatot Mauro Pederzolli úr alapította 1985-ben. A cég napjainkban több, mint 50 országban képviselteti magát. Alkalmunk volt Pederzolli úrral találkozni és a sminkes továbbképzésen lánya, Manela Pederzolli make up artists adta át nekünk tudását. :)

Kapcsolat:

Bejelentkezés: +36209658732

Email: info@wachterkriszti.hu

Cím: 9730 Kőszeg, Rákóczi F.u.23.

Ajándék ötlet!

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás: előre egyeztetett időpontban