Zavard össze a világot! Ragyogj már hajnalban, tökéletes sminkben!

Nőnapi ajándékom csak neked!

Ami minden nap eszedbe jut

Te is tennél ellene?

Irigykedve nézed azokat a hölgyeket, akiknek a sminkje minden nap makulátlan, és nem is érted hogyan csinálják?

Te állandó időhiánytól szenvedsz, és bár próbáltad elsajátítani a sminkelés fortélyait, nem vagy igazán elégedett az eredménnyel?

Dobd el a sminkceruzádat, és válaszd helyette a tartós sminket, mely önbizalmat és ragyogást kölcsönöz a nap 24 órájában, erőfeszítés nélkül. Átérzem a problémát és tudom a felszabadító megoldást!

Szeretettel várom megkeresésed!

MEGFELELŐ KEZEKBEN

A tökéletes eredményért

Évtizedes kozmetikusi és tetoválói tapasztalattal készítem a sminktetoválásokat, melyek kiemelik a benned rejlő szépséget, nőiességet.

A tartós smink magabiztosságot kölcsönöz számodra, hiszen nem kell többé az aszimmetria vagy az elkenődés miatt aggódnod. A harmonikus, önbizalmat sugárzó megjelenés az életed más területeire is kihathat, sikeresebb lehetsz a munkádban, boldogabb a párkapcsolatodban, felszabadultabb a társasági eseményeken. Adj esélyt a sminktetoválásnak, és többet nyersz vele, mint gondolnád!

Az esztétikus, természetes hatású sminktetoválás híve vagyok, folyamatosan képzem magam, hogy a legújabb technikákat elsajátítsam. Ha eddig csak kacérkodtál a sminktetoválás gondolatával, akkor most eljött az idő, hogy kihasználd a kínálkozó alkalmat és kedvezményes áron juss hozzá a tetováláshoz.

Az esztétikus, természetes hatású sminktetoválás híve vagyok, folyamatosan képzem magam, hogy a legújabb technikákat elsajátítsam. Ha eddig csak kacérkodtál a sminktetoválás gondolatával, akkor most eljött az idő, hogy kihasználd a kínálkozó alkalmat és kedvezményes áron juss hozzá a tetováláshoz.

10.000Ft
KEDVEZMÉNY

Nőnapi akcióban, ha március 7. és 10. között foglalod le időpontodat sminktetoválásra, 1x használható 10.000.-Ft-os kupont írok jóvá a szolgáltatás árából.

Ha már egy ideje fontolgatod, hogy szemöldök-, szemhéj- vagy ajaktetoválást készíttetnél, akkor ne halogasd tovább az időpontfoglalást! Használd ki a nőnapi kedvező ajánlatot és élvezd már a nyári kánikulát tökéletes sminkben!

Ne maradj le a 10.000Ft-os bónuszról!

Más kedvezménnyel nem vonható össze.

Modern
érzéstelenítés

Teljesen
fájdalommentes

Maximálisan
pihentető

Egyszerre
gyógyuló bőr

Szenvedélyesen szeretem a szakmámat. 24 éves kozmetikusi tapasztalattal a hátam mögött, megannyi elégedett menyasszony, örömanya, bálozó hölgy, érettségire készülő fiatal lány sminkjét készítettem el, tettem ezáltal szebbé életük fontos pillanatait.

Arra gondoltam, hogy miért ne őrizzük meg ezt az ünnepi ragyogást a hétköznapokon is?

Így érdeklődésem a kozmetikai tetoválások irányába fordult. Több, mint 8 éve aktívan tetoválok, képzem magam és a legmodernebb eszközöket, technikákat, valamit az EU által elfogadott szigorú szabályoknak megfelelő pigmenteket alkalmazom.

Egy ideje már csak a sminktetoválásra fókuszálok, és kizárólag ezzel foglalkozom kőszegi szalonomban, ahová téged is örömmel invitállak!

A sminktetoválásod napja

CSAKIS RÓLAD SZÓL!

Az esztétikus tetoválás elkészítését precíz tervezési folyamat előzi meg, hogy a végeredmény láttán biztosan visszamosolyogj a tükörképedre. A leghatékonyabb érzéstelenítők használatával az esetleges fájdalmat is minimálisra csökkentem.

Ha ódzkodsz az erős, harsány sminktetoválásoktól, akkor nálam jó kezekben leszel, hiszen én “a kevesebb több” elvét követem. Az idegen szem számára az általam készített tetoválások nem feltűnőek, de kiemelik a szépségedet és garantáltan bókok sokasága zúdul majd rád.

KACÉRKODSZ A GONDOLATTAL

DE TANÁCSTALAN VAGY?

Még nem találtad meg azt a szakembert, akiben 100 %-osan megbíznál?

Élj a konzultáció lehetőségével, ahol megtervezem az áhított tetoválást, mely megmutatja a majdani gyógyult állapotot, és a saját szemeddel is megpillanthatod, hogy egy szolid változtatás is mekkora csodára képes! A tervezés során pedig természetesen minden kérdésedet örömmel megválaszolom.

Foglalj időpontot, legyen a tiéd a következő sminktetoválás!

Első lépés

Foglalj időpontot online vagy telefonon. Használhatod az itt található űrlapot, vagy hívhatsz telefonon is!

Második lépés

Az időpontot egy időpont foglalói díj befizetésével tudod véglegesíteni, mely összeg a tetoválás árából jóváírásra kerül.

Harmadik lépés

Az időpontod közeledtével emlékeztetőt és részletes tájékoztatót küldök neked, és minden felmerülő kérdésre válaszolok.

Negyedik lépés

A megbeszélt időpontban találkozunk, és a közösen megbeszélt sminktetoválást elkészítem neked, személyre szabva!

ELÉGEDETT VENDÉGEIM:

“Kriszti részletes konzultáció alapján, jó ízléssel és baráti hangulatban készítette el szemhéj tetoválásomat. Nem először választottam, mert korábban is elégedett voltam munkájával. Precíz, jól képzett, igazi szakember.”
Hajnalka
“Köszönöm Kriszti az alapos, precíz munkád! A lehetséges problémákról és magáról a sminktetoválásról részletes tájékoztatást kaptam. A végeredmény nagyon tetszik, és mindenki dicséri! Még egyszer köszönöm!”
Anita
“Élveztem a tetoválás minden percét, a zene nyugtató, amit nagyon bírtam. Kriszti egy igazi profi. Precíz! Szívén viseli a munkáját.”
Zsuzsanna
“Köszönöm! Egy élmény volt! Precíz munka, kedvesség, odafigyelés. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki még vonakodik.”
Katalin

NE MARADJ LE A 10.000Ft kedvezményről

FOGLALJ IDŐPONTOT!

VAN MÉG VALAMI...

BÓNUSZ AJÁNLAT

Utóápolási tanácsadást és krémet adok AJÁNDÉKBA.

MEGLEPETÉS VÁR RÁD, AMI A HELYSZÍNEN KERÜL ÁTADÁSRA.

VIP KEDVEZMÉNY! 18 hónapon belül, automatikusan 30 % kedvezményt biztosítok számodra, 24 hónapon belül pedig 20 % kedvezmény jár a frissítés aktuális árából.*

*Az ajánlat nem vonatkozik tetoválás eltávolítására és korrekcióra.

Az igényesen elkészített sminktetoválás éveken át hangsúlyozza szépségedet, de annak érdekében, hogy kellően pigmentált maradjon, bizony időnként frissíteni szükséges.

A sminktetoválás elkészítése után minimum 6 héttel, de 3 hónapon belül, ingyenes korrekcióra van lehetőség, ahol tökéletesítem a tetoválás színét, formáját, és ilyenkor pótolom az esetleges pigment kiesést.

 

KÉRDÉSEID MARADTAK?

GYAKORI KÉRDÉSEK

Pár óra beavatkozás után évekig szebbé, fiatalabbá teszi az arcodat, és reggeltől estig kényelmet biztosít. Nemcsak időt spórolhatsz meg, de a smink ceruzát, rúzst is elfelejtheted.

A sminktetoválások elkészítésével a természetességre, esztétikumra törekszem, hogy mindenkor viselhető alapsmink legyen. Frissen néhány napig még erős, intenzív színű a tetoválás, a var leesése után világosabb, de a szín teljes beéréséig néhány hétre szükség van.

Ugyan a fájdalom egyénenként eltérő lehet, én biztosíthatlak afelől, hogy a leghatékonyabb érzéstelenítő krémek használatával teljesen minimálisra csökkentem a kellemetlen érzést, így pihent leszel a kezelés végére.

A pigmentálás tartósságát több minden befolyásolja. A tetoválással a pigmentet a bőr felső rétegébe juttatom be. A bőr pedig egy élő szövet, ahol a sejtmegújulási folyamat állandó, és a bőrre a szervezetben zajló folyamatok is kihatnak. A tartósságot nagyban befolyásolja a bőrtípus, az életvitel, a sok napfény, és a szolárium használata is. Szemöldök esetében 1,5 – 2,5 év, szemhéj és ajak esetében 3-5 év a tartósságra számíthatsz.

Csak abban az esetben ajánlom, ha még bizonytalan vagy a döntésedet illetően, vagy volt már tetoválásod az adott területen. Minden sminktetoválást pontos tervezés előzi meg, és addig nem kezdem el a pigmentálást, amíg jóvá nem hagyod a tervet.

  • terhesség, szoptatás idején nem vállalom
  • aktív herpesz esetén
  • betegség, gyulladás a szervezetben
  • arcon végzett friss plasztikai beavatkozás után
  • antibiotikus kezelés alatt, friss bőrsérülés, bőrgyulladás, vírusos, illetve bakteriális fertőzés esetén
  • ha a tetoválandó területen anyajegy, vagy szemölcs van