Alkalmi smink


Az esküvőd életed egyik legfontosabb napja!


A Te napod! Legyen az esküvőd napja és te magad is: gyönyörű. Ez az alkalom a szépségről, a csodás emlékekről és az egyszeri és megismételhetetlen élményekről szól. Ezért is fontos a profi smink a Nagy Napon, melyhez professzionális termékeket használok. Egy esküvői smink úgy tesz ragyogóvá, hogy végül mindenki csak a belőled áradó szépre, a menyasszony kisugárzására emlékszik majd. Lehet a menyasszonyi smink szinte natúr vagy akár élénk, feltűnő. A lényeg, hogy összhangban legyen veled.   

A menyasszonyi sminket és a násznép alkalmi sminkjeit is a Karaja Make Up professzionális sminktermékekkel készítem, így garantáltan tartós smink készül. Kiállja a gratulációk, táncok vagy éppen az örömkönnyek sorát, sőt akár a nyári 30°C feletti hőmérsékletet is, egészen hajnalig. Fontos, hogy ugyanolyan kifogástalan a fotókon, mint élőben.  


Szeretnéd, ha az esküvői előkészület minden pillanata meg legyen örökítve?

Kérésre a készülődés helyszínére megyek, ahol a menyasszony bájosságát, az örömanyák és koszorús lányok egyediségét, szépségét egész nap tartó sminkkel hangsúlyozom.


Kapcsolat:

Bejelentkezés: +36209658732

Email: info@wachterkriszti.hu

Cím: 9730 Kőszeg, Rákóczi F.u.23.

Ajándék ötlet!

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás: előre egyeztetett időpontban