Tetováláseltávolítás lézerrel

Meguntad vagy megbántad a tetoválásodat?

Nem tetszik a formája és újat, esztétikusat szeretnél?

Ma már van megoldás arra, hogy a nem kívánt tetoválásokat, pigmenteket a bőrből hegmentesen tüntessük el.

Kiknek ajánlom?

  • ha évekkel ezelőtt készült, mára már megunt vagy elrontott tetoválásod van

  • ha módosítani szeretnél egy tetoválásodon

  • nem szimmetrikus a szemöldöktetoválásod, ajaktetoválásod

  • ha új sminktetoválást szeretnél, de van már korábbi, nem jól sikerült tartós sminked

  • túl sötétre sikerült és világosabbat szeretnél

Régi, elrontott sminktetoválás eltüntetése és professzionális újjászületése

Sminktetoválás készítésével maradandó alkotás készül az arcon, ami évekig látható. Ezért is fontos, hogy olyan szakemberre bízd a kozmetikai tetoválásodat, aki precíz, és folyamatosan frissíti szakmai tudását, mindig nyitott az újdonságok iránt.

Sminktetováló pályám során töretlen az igényem az esztétikus kivitelezésre. Célom az arc eredeti szépségének hangsúlyozása, ezzel segítve a nőiesség kiteljesedését úgy, hogy a sminktetoválás viselőjének magabiztosságot adjon.

Tudjuk, a sminktetoválás bár tartós, de nem tart örökké. Az anyagcsere folyamatokkal és a pigmentek felszívódásával a színek megváltoznak, ezért néhány évente frissíteni szükséges, hogy továbbra is esztétikus maradjon.

Kár tagadni, hogy sokszor találkozom olyan esetekkel, amikor egy korábbi tetoválás során nem jól sikerült a szemöldökforma, a szemkontúr, vagy túlrajzolt, nem megfelelő színű, régi stílusú szájkontúrokkal érkeznek hozzám. Előfordul az is, hogy korábban bőrszínnel már megpróbálták ezeknek a hibáknak a kijavítását, lefedését. Ilyen esetekben viszont már túl sok pigment van az adott területen.

Ilyenkor a professzionális sminktetoválás szakszerű eltávolítással kezdődik.


Milyen eredmény érhető el a lézeres tetováláseltávolítással?

A lézeres tetováláseltávolítással már egy alkalom után is csodálatos eredény érhető el. Így egyenes út vezet az új, esztétikus, modern sminktetoválás elkészítéséhez. Legyen az szemöldök- vagy ajaktetoválás, lényeg, hogy az arc egyedi szépségét minden nő magabiztosan viselje. A tetováláseltávolító lézerrel a test bármely területén sikerrel lehet eltávolítani a már megunt vagy esetleg elrontott tetoválásokat. 

Miért ajánlom a lézeres tetováláseltávolítást?

Szalonomban mindig a legújabb technikákat alkalmazom a legjobb eredmények elérése érdekében. A tetováláseltávolítást kombináltan végzem, Inskin biokémiai módszerrel és Dermway I. Q-kapcsolt Nd YAG lézerkészülékkel. Ezekkel az eszközökkel ma már bármely testrészről, bármilyen színű pigment eltávolítása lehetséges.