Tetováláseltávolítás 

Meguntad vagy megbántad a tetoválásodat?

Nem tetszik a formája és újat, esztétikusat szeretnél?

Ma már van megoldás arra, hogy a nem kívánt tetoválásokat, pigmenteket a bőrből hegmentesen tüntessük el.

Kiknek ajánlom?

  • ha évekkel ezelőtt készült, mára már megunt vagy elrontott tetoválásod van

  • ha módosítani szeretnél egy tetoválásodon

  • nem szimmetrikus a szemöldöktetoválásod, ajaktetoválásod

  • ha új sminktetoválást szeretnél, de van már korábbi, nem jól sikerült tartós sminked

Miért ajánlom a lézeres tetováláseltávolítást?

Szalonomban mindig a legújabb technikákat alkalmazom a legjobb eredmények elérése érdekében. A tetováláseltávolítást kombináltan végzem, Inskin biokémiai módszerrel és Dermway I. Q-kapcsolt Nd YAG lézerkészülékkel. Ezekkel az eszközökkel ma már bármely testrészről, bármilyen színű pigment eltávolítása lehetséges.

 Előre nem lehet pontosan megjósolni, de általában 5-8 kezelés után teljesen eltüntethető a nem kívánt tetoválás és a helyére új készíthető. A módszer tetoválás részleges eltávolítására is ad lehetőséget, így az elrontott kis részek is láthatatlanná tehetők.

Mi a lézer feladata a pigment eltüntetésében?

A bőrbe juttatott pigmentek, mint idegen anyagok elszállítására a faló sejtek (fagociták) gondoskodnak. De a pigmentek mérete jóval nagyobb, mint a falósejtek mérete, ezért nem tudja bekebelezni és lebontani. Emiatt a tetoválás ugyan idővel elhalványodhat, de életünk végéig látható.

A lézerkezelés lényege, hogy a fénynyaláb elnyelődik a pigmentszemcsékben és apró darabokra robbantja szét, amit a falósejtek már el tudnak szállítani. A lézersugár először a bőr közeli festékrétegben fejti ki hatását, ami 3 hét alatt el is tűnik. Ezek után lehet a következő kezeléssel a mélyebb réteghez érni és így haladni, mire a nem kívánt tetoválás eltűnik. 

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés időtartama a tetoválás méretétől függően 5-30 perc lehet.

Mitől függ a kezelések száma?

  • bevitt pigment fajtájától

  • a pigment mennyiségétől

  • a tetoválás mélységétől

  • pigment színétől

Ezért nem lehet előre megjósolni a kezelések pontos számát.

Milyen időközönként lehet ismételni a kezelést?

A kezelések között meg kell tartani a bőr felépüléséhez szükséges gyógyulási időt, ami bőrtípusonként változhat.

  • Lézeres tetováláseltávolítás esetén 8-10 hét is lehetséges

  • Inskin biokémiai eltávolítás alkalmazásánál 4-6 hét

ÁR : első alkalom 20.000.-Ft / pár (szemöldök esetében) , további alkalmak 15.000.-Ft

terület fertőtlenítése - érzéstelenítés - tesztlövés - lézeres eltávolítás - befejező ápolás

Testtetoválás-eltávolítás ára 5x5cm 15.000.- -30.000.-Ft között (motívum a meghatározó)

Milyen szépészeti kezelésre alkalmazom még a lézerkészüléket? 

Carbon peeling a bőr állapotának javításáraPórusösszehúzás, gyulladáscsökkentés és kollagén termelődés egy speciális eljárással

Problémás bőr kezelése mindig nagy kihívás a kozmetikus részére. Ezért is választottam a lézerkészüléket, hogy bámulatos eredményt érjek el mind a tini és a felnőtt vendégeimnél egyaránt.

Mi az eljárás lényege? Kinek ajánlom?

Az arc bőrtípusának megfelelően letisztított bőrterületre vékony rétegben carbon gélt viszek fel és megfelelő óvintézkedéseket alkalmazva, biztonsági szemüveg használata mellett végzem a lézeres kezelést. A kezelés során a vékony rétegben felvitt szén alapú nanotechnológiás gél teljesen eltűnik.

A szén részecskék a lézerfénnyel találkozva szétrobbannak, bejutnak a pórusokban és ott pedig gyulladáscsökkentő és faggyúmirigy termelődést csökkentő hatással szüntetik meg a zsíros bőr problémáját. Azonnali hatásként a pórusok mérete csökken, simábbá és egyenletessé válik a vendég bőre. A kezelést követő finom hámlás a bőrmegújítási folyamatot segíti. Csökkenti a hegesedéssel járó aknék kialakulását és biztosítja az egészsége szaruképzést. Normál bőrű vendégeknél a carbon-peeling rendszeres használatával kollagén stimuláló, regeneráló, bőr megújító hatást érünk el.

A kezelés menete és utóápolása:

A kezelés előtt a bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal letisztítom a kezelendő területet, majd vékony rétegben felviszem az arcra a carbon-gélt. Megfelelő biztonsági intézkedések mellett végzem el a kezelést, melynek időtartama maximum 15-20 perc. A kezelés után nyugtató pakolással regenerálom a bőrt, majd az eltávolítása után fényvédő krémmel fejezem be a kezelést. A kezelés fájdalommentes, gyors és 4 alkalom után már látható a bőr javuló állapota. A kezelés 2-3 hét alatt zajlik le. A hosszan tartó eredmény fenntartásához 2-3 havonta ismétlő kezelésre van szükség. 3-4 kezelés eredményeként megakadályozza új aknék kialakulását, komedók képződését és normalizálja a gyulladást.

ÁR:  15.000.-Ft/ alkalom 

Bőrtípusnak megfelelően arc letisztítása - carbon-gél felvitele - lézeres kezelés - bőrnyugtató pakolás - bőrtípusnak megfelelő befejező ápolás

Kapcsolat:

Bejelentkezés: +36209658732

Email: info@wachterkriszti.hu

Cím: 9730 Kőszeg, Rákóczi F.u.23.

Ajándék ötlet!

Nyitva tartás: előre egyeztetett időpontban