Szemöldökök művészi ábrázolása

2018.03.19

Szerző: Wächter Krisztina

Ma már nem kell szörnyülködni, ha sminktetoválást említünk, mert teljesen természetes, esztétikus tetoválások készíthetőkA mai modern sminktetoválási technikák ismeretében művészi, realisztikus hatást érhetünk el úgy, hogy a vendég igényei legyenek a középpontban.

Többféle szemöldök tetoválási technika létezik. Amiben én hiszek, az a folyamatos tanulás, fejlődés, ami elengedhetetlen a professzionális sminktetoválónak. A kreativítás, hogy minden vendégnek egyéniségéhez illő egyedi szemöldököt készítsek sablonok nélkül.

Ha neked is tetszik, hogy mennyire természetes, harmonikus a végeredmény és idegen szemnek szinte észrevétlen, de elégedetlen vagy a szemöldököddel:

  •  változtatnál formáján
  • dúsabb hatást szeretnél 
  • haloványnak találod a színét 
  • sok idődet veszi el a mindennapi sminkelése  

akkor jelentkezz bátran, mert fájdalmat sem említhetünk a szemöldöktetoválás alatt, hála a modern technológiánk.

Időpontot egyeztetni a +36 209658732-es telefonszámon tudsz Bővebb információkat a www.wachterkriszti.hu weboldalon olvashatsz.

Általam készített sminktetoválások Alexandra pigmenttel készülnek, amelyek vas-oxid mentesek és 100%-os garanciát biztosítanak kivörösödés ellen.

Szeretettel várlak Kőszeg belvárosában nyugodt, csendes szalonomban, ahol teljes diszkréció mellett készítem el tartós sminkedet. 

#sminktetoválás #szájsatir #szájtetoválás #szemöldöktetoválás #pmu #permanentmakeup #professionellepmu #pmulips #wachterkrisztikozmetika #wachterkrisztisminktetoválás #sminktetoválásköszeg #augenbrauentatto #liptattoo #augentattoo