Sminktetováló masterclass képzésen jártam

2018.08.13

Szerző: Wächter Krisztina

A forró nyári napok sem szegik kedvemet a szakmai továbbképzésektől. Ilyenkor talán nincs is jobb, mint egy klimatizált teremben csupa hasznos információt begyűjteni a legújabb sminktetováló trendekről.

Az Alexandra Academy kiváló szervezésének köszönhetően hazánkban látogatott Nataliya Yeremenko észt sminktetováló zseni. A 2 napos mesterképzésen az általa kifejlesztett legújabb technikákat mutatta be a résztevevő magyar sminktetoválóknak.

Bájos személyisége, szakmai alázata és ámulatba ejtően természetes hatású ábrázolás módja egyértelműen magával ragadott. A realisztikus és művészi kivitelezés trükkjeit Nataliya két szinkrontolmács segítségével adta át a résztvevőknek.

A 2 napos képzésen figyeltünk, rajzoltunk és kérdeztünk, hogy minél jobban elsajátítsuk Nataliya sajátos alkotói technikáját.

Első napon a légies elrendezésű W-broW szálazási trükköt tanultuk. Ezzel a módszerrel a legtermészetesebb, könnyed, légies szálvezetés kivitelezésére vezetett rá a nemzetközi hírű sminktetováló. Technikáját alkalmazva olyan realisztikus hatású szálazott szemöldök készíthető el, hogy az minden szemnek úgy tűnik, örökké az arcot díszítette, mert természetessége csodálatra méltó.

Második napon a szemhéjsatírozást, a Delicate eyeshading technikát oktatta. Kifinomult kivitelezésnek és árnyalásnak köszönhetően elfelejthető a szemceruza használata és minden nőnek teljesen egyedi szemhéjsatír készíthető. 

A két nap igazán tartalmas volt, olyan kolléganők között, akik szintén nyitottak a legújabb sminktetováló módszerekre, trendekre. Kávészünetekben a frissítők és finomabbnál finomabb ételek elfogyasztása közben jutott időnk tapasztalatcserére is. Köszönet a szervezésért Patkós Alexandrának az Alexandra Academy tulajdonosának és csapatának, hogy "házhoz" hozták az újdonságot és lehetőséget biztosítottak Nataliya Yeremenko egyedi sminktetováló stílusának elsajátítására. 

Te is szeretnéd kényelmessé tenni mindennapjaidat természetes és esztétikus sminktetoválást viselve? 
Hívj bátran időpontért a +36 209658732-es telefonszámon. Várlak szeretettel! Kriszti

A képeken Nataliya Yeremenko Masterclass Budapest konferencián elkészített munkái láthatók. 

#sminktetoválás #szájsatir #szájtetoválás #szemöldöktetoválás #pmu #permanentmakeup #professionellepmu #pmulips #wachterkrisztikozmetika #wachterkrisztisminktetoválás #sminktetoválásköszeg #augenbrauentatto #liptattoo #augentattoo #nataliyayeremenkobudapest #alexandraacademy