Régebbi szemöldök tetoválás átalakítása

2018.08.22

Szerző: Wächter Krisztina

Lehet-e a régiből újat?

Neked is feltűnt, hogy a korábbi évekhez képest mennyit változott a szemöldök tetoválás stílusa? Érdekel, hogy mi ennek a titka?

Ugye az egyértelmű, hogy a sminktetoválást kozmetikus vagy sminktetováló végzi, NEM a testtetováló stúdiókban készülnek! Fontos tudni, hogy nem ugyanolyan összetételű pigmentekkel dolgozunk az arcon, mint a testen.

Felfedem a rejtélyt! Ma már modernebb, technológiailag is jobb gépekkel lehet a smiktetoválásokat elkészíteni. Precízebb, biztonságosabb a tűvezetés és többféle vékonyságú nanotűkkel is dolgozhatunk. Nagyon sok múlik azon, hogy a szakember mekkora tapasztalattal rendelkezik. Fontos tudnia, hogy mikor melyik tűhasználattal melyik technikát alkalmazza.

Munkáján is meglátszik szakmai érdeklődése, minél többféle kivitelezési módszert alkalmaz, annál képzettebb. Manapság nem kezdünk el munkát tervezés nélkül, ami akár 1 órát is igénybe vesz, hogy valóban pontos formát tudjunk készíteni. Csak a precíz, pontos előrajzolás után kezdi el a sminktetováló a munkafolyamatot. Ez 1 - 1,1/2 órát is igénybe vehet, attól függően, hogy szemöldököt, szájat vagy szemhéjat tetovál. Számolni kell még az időben az érzéstelenítésre, ami a tervezés előtt történik. Hatóideje alatt teljeskörű felvilágosítást kap a vendég a várható eredményről és az utóápolásról. Tájékoztatás, előkészület és az érzéstelenítés kb. 30min. Így gyakori, hogy 3 óra időtartam alatt készül el a mai igényeknek megfelelő sminktetoválás.

Az utóbbi években óriási változás volt a sminktetoválás terén. Nemcsak a technikai eszközökön, anyagokon javítottak, hanem a kivitelezésben is. Újabb és újabb szemet gyönyörködtető módszerekkel érhető el a legtermészetesebb hatású művészi alkotás. Fő szempont a természetes összhatás a vendég karakteréhez illően.

Évekkel ezelőtt készült szemöldök tetoválásod van? Szeretnél változtatni a formáján, színén? Megtetszettek az utóbbi időkben készített sminktetoválások? Legyél körültekintő, informálódj mielőtt kiválasztod a sminktetováló szakembert, aki elkészíti újabb tartós sminkedet.

A mellékelt fényképen látható egy korábbi szemöldök tetoválás átalakítása. Egy alkalom utáni gyógyult púderes (soft powder) kivitelezés a természetes hatásért, hogy az arc formájához illő és a szemet gyönyörűen megkoronázó szemöldököt viselhessen a vendég.

Ne félj a változástól, az új csak jót hozhat!

Van lehetőség előzetes konzultációra is, amikor megbeszélheted a sminktetoválóval a lehetőségeket, így te választhatod ki, hogy biztos kézben legyél. 


#sminktetoválás #szemöldöktetoválás #szemhéjtetoválás #szájtetoválás #sminktetováláskőszeg #wachterkriszti #wachterkrisztikozmetika #wachterkrisztisminktetoválás