Nem tudod, hogy a szálazott vagy a satírozott szemöldöktetoválás mellett dönts? Olvasd el ezt a cikket és tudni fogod a választ!

2018.11.21

Szerző: Wächter Kriszti

Szálazott szemöldök tetoválást akkor válassz, ha a lehető legtermészetesebb hatást szeretnéd elérni. Professzionális sminktetováló géppel és microblading technikát alkalmazva készítem. A két módszer közötti fő különbség a pigment bőrbe való bejuttatása és a megfelelő szálak kivitelezése.

A szálazott szemöldök tetoválásnál maximálisan figyelembe veszem a meglévő szőrszálak irányát, sűrűségét és vastagságát is. Azokkal párhuzamosan készítem a szálacskákat. Ezért a végeredmény egyedi, személyre szabott és az arccal tökéletesen harmonizáló lesz. Ha nem kürtölöd világgá, csak te fogsz tudni róla, hogy a szemöldöködet nem a természetnek köszönheted. 😊

Amennyiben karakteresebb, sminkelt hatásra vágysz, akkor a manapság legtrendibb és legkedveltebb soft powder technikával készülő satírozott szemöldök tetoválást ajánlom. Természetesen ebben is vannak fokozatok: igény szerint van lehetőség intenzívebb, látványosabb kivitelezésre, vagy a lágyan, finoman sminkelt hatás elérésére. Van, aki kifejezetten azt kéri, hogy a kész tetoválás azt az érzetet keltse, mintha sminkceruzával vagy szemöldök porral lenne a szemöldöke kiemelve. Ebben az esetben mindig ezt a technikát szoktam javasolni.

Ha még mindig nem sikerült döntened, akkor van egy remek hírem! Létezik a kombinált technika. A kombinált szemöldök tetoválásnál a szálas és a satírozott kivitelezést ötvözöm. Így a légies kezdést egy tömörebb hatás követi, amivel a hangsúlyt a külső részre helyezem. Ennél a szisztémánál nem is kell döntened, mindkét lehetőséget választhatod egyszerre.

A végső cél minden esetben az esztétikus, karakteredhez illő sminktetoválás. Mivel a kozmetikai tetoválást mindig egy alapos tervezés előzi meg, ezért mielőtt tű érne az arcodhoz látni fogod, hogy milyen lesz a végeredmény. Nem érhetnek kellemetlen meglepetések!

Ahogy a divat változik, úgy a sminktetoválásban is mindig új irányzatok jelennek meg. Ezeket az újdonságokat újabb és újabb továbbképzéseken sajátítom el. Az évek során nemcsak az arcunk, hanem a trend is változik, ezért alkalomadtán frissíteni kell a sminktetoválást. Készítéskor azt is figyelembe kell venni, hogy milyen intenzitású legyen a készített szemöldök, ami a majdani időközönkénti megújítását nagyban befolyásolja.

Ha a sminktetoválás mellett döntöttél, akkor keress meg és a személyes találkozón megtaláljuk, a számodra tökéletes technikát!

Várom hívásod a +36-20-9658-732 számon!

Vagy jelentkezz online: IDŐPONTOT KÉREK

#sminktetoválás #szemöldöktetoválás #szemhéjtetoválás #szájtetoválás #sminktetováláskőszeg #wachterkriszti #wachterkrisztikozmetika #wachterkrisztisminktetoválás #wachterkrisztiblogja