Mivel és hogyan ápoljam a sminktetoválásomat?

2018.04.19

Szerző: Wächter Krisztina

Gyakori kérdés a frissen elkészült sminktetoválás utóápolása 


A nálam készült sminktetoválásokhoz AJÁNDÉKba kapod az utóápoló terméket. Melyek 100%-ban vegán, azaz növényi alapanyagból készített ápolók. Homoktövis kivonatot tartalmaz, amely kiváló bőrregeneráló, magas A, E és C vitamin tartalma miatt. Nem tartalmaz parabént, kőolajszármazékot, szilikon olajat, szintetikus parfümöt, illatanyagot, színezéket és PEG-származékot.

A tetovált területet 7-10 napon át, napi 3x krémezéssel vékony rétegben szükséges bekenni, hogy teljes legyen a gyógyulás. Szájtetoválásnál naponta többször kell ápolni az ajkakat.

Fontos betartani a sminktetoválás után a 2 hetes gyógyulási időt, amikor tilos napoztatni a frissen készült tetoválást, óvni kell a naptól, szoláriumtól és a közös fürdőktől a gyulladásos, fertőzéses problémákat elkerülendően.

A már teljesen elkészült sminktetoválást célszerű óvni a naptól fényvédő krémek, ajakápolók használatával a hosszabb élettartam céljából. 

#sminktetoválás #szájsatir #szájtetoválás #szemöldöktetoválás #pmu #permanentmakeup #professionellepmu #pmulips #wachterkrisztikozmetika #wachterkrisztisminktetoválás #sminktetoválásköszeg #augenbrauentatto #liptattoo #augentattoo