Kételkedsz a természetes hatású sminktetoválásban?

2017.12.07

Szerző: Wächter Krisztina

Számodra elképzelhetetlen, hogy egy szemöldöktetoválás és a szájtetoválás lehet szép és természetes is? 


A cikkben szeretnélek meggyőzni arról, hogy igenis lehet szép és természetes egy sminktetoválás!

Nem lepődök meg, ha ellenzed a sminktetoválást. Valóban több tucat természetellenes, az archoz nem illő szemöldököket, szájkontúr tetoválásokat láthattunk korábban és még napjainkban is.

Nem csak a formája, de a színe is furcsa volt számodra? Talán kék vagy vörös?

A régi, elavult pigmentek vörösre koptak, vagy ha feketével tetováltak, az kékesre alakult a bőrben. Nálam ez nem fordulhat elő, mert feketével biztos, hogy NEM fogok szemöldököt készíteni.

Utóbbi néhány évben óriási változás történt a kozmetikai tetoválásban. Rengeteg új sminktetováló technikát fejlesztettek ki és egyre inkább a természetes hatás került előtérbe. Nem csak a pigmentek összetételén változtattak, de a tetoválógépek is korszerűbbek lettek.

Megtanultam a legújabb sminktetováló technikákat és ezzel lehetővé teszem a vendégeimnek, hogy ezt a tudásomat alkalmazva náluk, az előnyös smink tartós viselése sokkal fiatalosabb arcot eredményez. Szemmel látható anti-aging hatás érhető el vele, akár egy plasztikai beavatkozással. Ezzel hozzájárulok ahhoz, hogy mind magabiztosnak érezzék magukat egész nap, ne legyen gondjuk a smink igazítására.

Munkáimat az egyik legkorszerűbb és legváltozatosabb színű termékkel az Alexandra pigmentekkel készítem. Alkoholmentes, nem szárítja a bőrt és a forradalmi gyártástechnológiának köszönhetően csakis bőrbarát anyagokat tartalmaz. Vas-oxid mentességéből adódóan garancia rá, hogy a szemöldök pigmentek nem fognak kivörösödni az évek múlásával sem. Halványodni, vagy szürkülni fog, de nem lesz vörös.

A természetesség titka az is, hogy arcformához illő sminket készítek. A pigmentek színét a bőrre rajzolva is letesztelem és előrajzolom, megtervezem a a tetoválást. A sminktetoválás elkészítését csakis a tervezés jóváhagyása után kezdem elkészíteni.

Talán nem is gondolod, hogy a környezetedben már hány nő visel sminktetoválást. A művészi sminktetoválás végeredménye olyan harmonikus és természetes, hogy ha nem árulják el, titok marad. :)

Bízom benne, hogy sikerül döntened és már csak a megfelelő időponton gondolkozol! :)

#sminktetoválás #szájsatir #szájtetoválás #szemöldöktetoválás #pmu #permanentmakeup #professionellepmu #pmulips #wachterkrisztikozmetika #wachterkrisztisminktetoválás #sminktetoválásköszeg #augenbrauentatto #liptattoo #augentattoo