Hibrid avagy a kombinált szemöldök

2017.11.13

Szerző: Wächter Krisztina

Két technika együttes alkalmazása

A szemöldök elejét szálazással készítem, annak érdekében, hogy lágyabb legyen a tekintet. A szálak az eredeti szálnövekedéssel párhuzamosan készülnek. A szemöldök végét satírozással hangsúlyozom, amit a már megrajzolt szálak felé közeledve finoman elhalványítok.

A szemöldök a szem koronája. A szépen kialakított szemöldök gyönyörűen hangsúlyozza a szem szépségét, az üde tekintetet. Anti-aging hatást is el tudunk vele érni, ha megfelelően alkalmazzuk a magassági- és a végpontok jelentőségét.

Már a tervezéskor is figyelembe veszem az esetleges "akadályt", mint pl. az anyajegy. Tilos rátetoválni, ki kell hagyni! Szerencsés eset volt a vendégemnél, jól ki tudtam kerülni és gyógyulás után szinte észrevétlen maradt.

Tervezés közben a vendéggel közösen választom ki a hozzá illő pigment színét és együtt egyeztetünk a tökéletes forma kialakításáról.

Gyógyulás után már nem kell attól aggódni, hogy elkenődik vagy lekopik a szemöldökre rajzolt szín. Időt spórolhatunk meg vele évekre előre és boldogan nézünk a tükörbe. :)

#sminktetoválás #szájsatir #szájtetoválás #szemöldöktetoválás #pmu #permanentmakeup #professionellepmu #pmulips #wachterkrisztikozmetika #wachterkrisztisminktetoválás #sminktetoválásköszeg #augenbrauentatto #liptattoo #augentattoo