Fájdalmas-e a sminktetoválás?

2017.12.18

Szerző: Wächter Krisztina

Szeretnéd a tetoválást de még a kérdés benned van? Van ami eddig visszatartott?


Senkinek sem szeretnék valótlant állítani és senkit sem hitegetnék. Igen, valóban fájdalommal jár a sminktetoválás. Azonban a fájdalomtól való félelem miatt kellemetlenebbnek érezhetjük, mint amekkora. Ezért is szeretnélek megnyugtatni, hogy már előrajzolás, tervezés előtt a bőr lefertőtlenítése után használok érzéstelenítést. Az első néhány tetováló mozzanatot követően máris bekenem a tetoválandó területet érzéstelenítő krémmel. A bőr megnyitása után még intenzívebben hatnak az érzéstelenítő termékek, jobban, gyorsabban tudnak felszívódni. Ezért ezt gyakran ismételem tetoválás közben.

A speciális érzéstelenítőknek köszönhetően minimálisra tudom csökkenteni a fájdalmat!

A tetoválás végeredményét nagyban befolyásolja a megfelelő gép használata és ez fontos számomra is. Ezért a sminktetoválásodat csúcstechnológiás Alexandra géppel készítem el !

Amit a gépről tudnod kell:

  • Különösen kíméletes a bőrhöz
  • Egyedülálló precizitás, hibátlan vonalvezetés
  • Egyszer használatos kellékek, tűk, tűcsúcsok
  • Az egyik legprofesszionálisabb gép a piacon, amivel a legtermészetesebb hatás érhető el
  • választható leütésszám 90/220/sec

Tudnod kell, hogy ha tetováltatni szeretnél, de az érzéstelenítőre érzékeny vagy, ezt mindenképp jelezd felém! Már a bejelentkezéskor, időpont egyeztetésnél szükséges ezt tudnom!

Hogyan készülj fel a sminktetoválásra?

Ha megvan már az időpontod, kellő figyelemmel ápold bőrödet. Használj E-vitamin tartalmú hidratáló krémet. A megfelelően hidratált, előkészített bőr könnyebben veszi a pigmentet és kevésbé sérülékeny. Ezért a gyógyulás is gyorsabb lesz és tartósabb a pigmentálás. 3-4 nappal a tetoválás előtt már nem ajánlott szoláriumozni sem, mert a bőr nagyon veszít hidratáltságából és a száraz bőr még inkább érzékenyebben reagál a tetoválásra és a fájdalmat felerősítheti.

Olyan időpontot válassz, amikor nem kell sietned, rohannod valahová, mert a stressz, idegeskedés még inkább fájdalmat okozhat. Ügyelj arra is, hogy kellően kipihent legyél!

#sminktetoválás #szájsatir #szájtetoválás #szemöldöktetoválás #pmu #permanentmakeup #professionellepmu #pmulips #wachterkrisztikozmetika #wachterkrisztisminktetoválás #sminktetoválásköszeg #augenbrauentatto #liptattoo #augentattoo