Miért szükséges a tervezés?

2017.11.09

Szerző: Wächter Krisztina

Előre látható milyen lesz a végeredmény!

Minden alkalommal mielőtt elkezdek egy sminktetoválást, legyen szó bármelyik területről, tervet készítek. Így nagy segítség, hogy a vendég el tudja képzelni a várható végeredményt. Az arc jellegéhez legjobban illő formát tervezzük és a kivitelezés közben nekem is tökéletes támpontot ad. A rajz készülhet a már kiválasztott pigment színével is, vagy előrajzoló ceruzával. A lényeg, hogy a vendég pontos képet kapjon a személyre szabott tervezéssel.

A képen látható vendégemnek a szemöldöktetoválása után terveztük meg a  szájtetoválást A friss soft powder gyógyulás után lágyabb, természetesen púderes hatású lesz, ami tökéletesen kiemeli az csodálatosan kék szemeket.

Szájtetoválással a száj eredeti formája korrigálható, széle kiegyenlíthető. A kért végeredmény lehet természetes szájszín vagy intenzívebb sminkelt hatású.

Lényeg, hogy az arcot üdévé varázsolja!


#sminktetoválás  #szájsatir #szájtetoválás #szemöldöktetoválás #pmu #permanentmakeup #professionellepmu #pmulips #wachterkrisztikozmetika #wachterkrisztisminktetoválás #sminktetoválásköszeg #augenbrauentatto #liptattoo #augentattoo