Az arcod mindig kirakatban van – bízd megfelelő szakemberre a sminktetoválásod elkészítését! – 2. rész

2018.11.09

Szerző: Wächter Kriszti

Onnantól, hogy a sminktetoválás gondolata megszületik a fejünkben, odáig, hogy a székben találjuk magunkat, bizony sokszor hónapok telnek el, és sok mindent érdemes előtte mérlegelni! Hogy biztosan a megfelelő szakember kezei közé kerülj, összegyűjtöttem 10 szempontot, amire érdemes odafigyelned. Az előző részben az első 5-öt adtam közre, és most itt a következő 5, melyek legalább annyira fontosak!  1. A tervezés kihagyhatatlan! A tetoválásod évekig hangsúlyozza majd arcod szépségét. Fontos, hogy minden olyan legyen, amilyennek megálmodtad, és ami szakmai szemmel is esztétikus. Mielőtt tű érne az arcodhoz, mindig készüljön terv, hogy tudd, milyen lesz a végeredmény! Így elkerülheted a kellemetlen meglepetéseket!
  2. Fontos, hogy a sminktetováló olyan pigmenteket használjon, melyek garantáltan bőrben maradnak, hosszan tartó a színhatásuk, nem vörösödnek, és vas-oxid mentes az összetételük. Mielőtt döntenél, bátran tegyél fel kérdéseket ezzel kapcsolatban!
  3. Tudjuk, hogy az ár sok esetben perdöntő. De egy kozmetikai tetoválás esetében, ne az olcsóság befolyásoljon, mert az mindig gyanús. A sminktetoválás viszonylag drága műfaj, hiszen az alapanyagok, a gépek, a tudás megszerzése a tetoválónak is rengeteg pénzébe kerül. Fontos, hogy összehasonlítsd az árakat, de ne feltétlenül az olcsó mellett dönts.
  4. A sminktetoválás soha nem egy hirtelen döntés. Sokan hónapokat, sőt akár éveket is gondolkodnak, mielőtt rászánják magukat. Addig általában a Facebookon és az Instagramon nézegetik a kozmetikai tetoválásokról készült fotókat. Kövesd te is a neked szimpatikus szakemberek oldalait, hiszen ez alapján is kialakulhat benned egy személyes szimpátia, ami segít eldönteni, hogy kire is bíznád a tetoválásod elkészítését!
  5. Nézd át alaposan a kiválasztott kozmetikai tetoválók galériáit és portfolóióit. Biztosan találsz olyat, amire azt mondod: "Ez az! Én is ilyenre vágyom!"

Ezen a ponton célba értél: megtaláltad a megfelelő szakembert, aki megvalósítja álmaid sminktetoválását.

Remélem, hogy segítettem kicsit abban, hogy jó döntést hozzál, és a készülő sminktetoválásoddal maximálisan elégedett és boldog legyél! 

Ha tetszett a cikkem, és másoknak is a figyelmébe ajánlanád, oszd meg a Facebookon! Köszönöm!

#sminktetoválás #szemöldöktetoválás #szemhéjtetoválás #szájtetoválás #sminktetováláskőszeg #wachterkriszti #wachterkrisztikozmetika #wachterkrisztisminktetoválás #wachterkrisztiblogja