Az arcod mindig kirakatban van – bízd megfelelő szakemberre a sminktetoválásod elkészítését! – 1. rész

2018.11.02

Szerző: Wächter Kriszti

A sminktetoválás egyre népszerűbb a hölgyek körében, ami nem is csoda, hiszen ki ne szeretne mindig kifogástalan, és az arccal harmonizáló sminkben megjelenni! Az egyre növekvő igény azonban azt eredményezte, hogy megjelentek a piacon azok, akik "olcsón" készítenek tetoválást.

Összegyűjtöttem 10 dolgot, ami abban segít neked, hogy megtaláld a számodra tökéletes szakembert, hogy nehogy mégis drágán fizess: az arcod szépségével. Az első részben az első 5 pontot olvashatjátok!

  1. Mint a legtöbbünk, biztosan te is az interneten kezded a keresgélést! Ha találsz egy igényes, szépen kialakított honlapot, ami friss és hasznos információkkal van tele, abból már sok mindenre lehet következtetni.
  2. Hogy egy sminktetováló mennyire dolgozik szépen, arról a munkái tanúskodnak. Ha lehetőséged van sok-sok képet megnézni az elkészült szemöldök -, szemhéj - és a száj tetoválásokról, az már fél siker. Persze a legjobb, ha ezek főként előtte-utána fotók, hogy lásd "miből lesz a cserebogár"! További árulkodó jel, a fényképek minősége. Egy igényes sminktetováló arra is figyel, hogy a munkáit bemutató galéria vagy portfólió is minőségi legyen!
  3. Ez a szakma folyamatosan fejlődik, mindig vannak újabb technikák, mindig lehet a régit tökéletesíteni. Az nagyon jó jel, ha látod, hogy a kiszemelt szakember folyamatosan képzi magát, és elhozza vendégeinek az újdonságokat!
  4.  A sminktetováláshoz békés, nyugodt, de legfőképpen tiszta és higiénikus környezet szükséges. Ha a szalon ilyen, akkor biztos lehetsz benne, hogy elkerülöd a csúnya kimenetelű fertőzéseket.
  5. A sminktetoválás időigényes dolog, neked is rá kell szánnod a napodat, és akár szabadságot kivenned, ha tetoválást szeretnél. Ezért mindig tájékozódj róla, hogy mennyi időt szán a szakember a tetoválásod elkészítésére. Ha ez túl rövidnek tűnik, akkor kezdj el gyanakodni.

Hamarosan jövök a 2. résszel, melyben újabb 5 fontos, mérlegelendő szempontot osztok meg Veletek!

Ha tetszett a cikkem, és ajánlanád másoknak is, oszd meg a Facebookon! Köszönönöm!

#sminktetoválás #szemöldöktetoválás #szemhéjtetoválás #szájtetoválás #sminktetováláskőszeg #wachterkriszti #wachterkrisztikozmetika #wachterkrisztisminktetoválás #wachterkrisztiblogja