Aqua Sense - hidratálás

KIVÁLÓ HIDRATÁLÓ RENDSZER MINDEN ÉVSZAKRA

  • igazán kifinomult összetételű termékek, melyek 360 fokban hidratálják a bőrt, miközben visszaállítják az egészséges lipid réteget ezzel kisimítják a bőrt
  • serkenti a sejtek anyagcsere folyamatait, gyorsítja a bőr belső reitalizációját így megakadályozza az öregedési folyamatoat
  • újgenerációs peptid tartalmának köszönhetően enyhíti a ráncok mélységét, növeli a bőr rugalmasságát és feszességét

Kinek ajánlom?

Ez a termékcsalád, a legújabb tudományos kutatások alapján fejlesztett, amely biztosítja a bőr megfelelő ápolását kortól és évszaktól függetlenül, de különösen a téli időszakban. 

Főbb összetevők:

Opuntia (fügekaktusz): A kizárólag Szicíliából származó kaktusz, figyelemre méltó hatása, hogy képes a bőr nedvességtartalmát 35%-kal növelni és azt a bőrben is tartani. Nagyon hatékony gyulladáscsökkentő hatása van, melynek köszönhetően nyugtatja az irritált bőrt.

Aquaxl™: Rendkívül hatékony természetes összetevőkből álló komplex, mely 3D hidratálást biztosít a bőr minden rétegében, hyaluronsavat tartalmaz. 24 órán belül segít megerősíteni a bőr védelmi rétegét, így megakadályozza a vízveszteséget.

Repro-age™:  Ez a peptid lelassítja a bőr öregedését és csökkenti a ráncok mélységét. Felfrissíti a bőrt a fiatalos megjelenését.  

Defensil Plus: Elsősegély az érzékeny bőr számára, mert nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású. Helyreállítja a bőr védelmi rétegét és csökkenti az allergiás reakciókat.


Otthoni bőrápolás termékei:

Hydragen concentrate - Hydragen koncentrátum 30ml

Juicy light cream - Juicy light arckrém 50ml

Hydragen rich cream - Hydragen tápláló arckrém 50ml

Oxygen bubble mask - Oxygen bubble habmaszk 30ml

Travel kit - Utazó szett 2x50ml + 2x 15ml

További kérdésed van? Lépj velem kapcsolatba!